Συνταγή:
Έφτιαξα πρώτα την ζύμη με:
1 κιλό αλεύρι για πίτες,
1 και 1/2 κ γ.αλατι,
50 ml ελαιόλαδο,
50 ξύδι
2 νεροποτηρα νερό!
Την άφησα να ξεκουραστεί!
Ετοίμασα την γέμιση με:
Μισό κιλό φέτα τριμμένη και 4 αυγά ανακατεμένα μαζί(φετα_αυγα)!
Ετοίμασα και το υγρό μείγμα λαδιού με:
50 γρ βιταμ,
50 γρ ελαφρύ λάδι,
50 γρ λάδι ελαιόλαδο τα ζεστανα 1 λεπτό και άφησα να κρυώσει!
Ξεκίνησα την ζύμη την έκοψα σε 10 μικρά κομμάτια!
Αυτά τα κομμάτια τα άνοιξα μικρά φυλλαράκια!
Τα 3 πρώτα φυλλαράκια τα έβαλα το ένα πάνω στο άλλο λαδωνοντας τα και τα άνοιξα ένα λεπτό φύλλο!
Λαδωσα το ταψί και το έβαλα μέσα!
Άνοιξα 2 φυλλαράκια το ένα πάνω στο άλλο και έκανα ένα λεπτό φύλλο και το έβαλα στο ταψί!
Έριξα την γέμιση!
Έκανα την ίδια διαδικασία και για τα άλλα φυλλαράκια!
Τέλος την χάραξα έριξα πάνω το μείγμα λαδιού την ράντισα ελαφρώς με νερό και την εψησα στους 200 β προθ αντισ μεσαία σχάρα!
Eκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Tzeni Tsanaktsidou-Ομάδα -ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!