Τα πιο αφράτα πιροσκί με γέμιση πατάτας!!!
Υλικά για 30 πιροσκί:
για τη ζύμη:
600γρ. αλεύρι γ.οχ.
150ml γάλα χλιαρό
150ml νερό χλιαρό
1 αυγό μεσαίο
40γρ. βούτυρο
1/2 φλ.κ. σπορέλαιο
1 φακελάκι μαγιά
1 κ.γ. αλάτι
1 κ.γ. ζάχαρη
για τη γέμιση:
1 κιλό πατάτες βραστές
1 κρεμμύδι μέτριο
3 κ.σ. κεφαλοτύρι
1 κ.γ. ρίγανη
1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
αλάτι & πιπέρι
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ -- https://www.youtube.com/watch?v=QiOesC7H6Fo&t=31s