ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Εκοψα στη μέση και άδειασα 8 μεγαλα πλυμμενα κολοκυθια.
Αλατισα το εσωτερικό τους.
Σε τηγάνι με ελαιόλαδο σοτάρω 2 μέτρια κρεμμύδια χοντροκομμενα κι αφού μαραθουν προσθέτω 1/2 κιλό κιμά ανάμεικτο,ανακατεύω πολυ καλά να παρει χρώμα κι αυτός.
Ριχνω 1 φλ.τσαγιου από το εσωτερικό τους που είχα κρατήσει μπόλικο άνηθο, μαϊντανό(όλα ψιλοκομμένα) και 1 φλυτζανα νερο...αφήνω να πάρουν μια βράση.
Σβήνω και προσθετω ρύζι καρολίνα 1/2 φλυτζανα(καλά ξεπλυμενο) και λίγο ακόμη άνηθο.
Αφηνω 5-10 λεπτά να τραβήξει,γεμίζω τα κολοκυθάκια και τα κλεινω με ψίχα κολοκυθιου.
Τα τοποθετώ όρθια σε κατσαρόλα που έχω καλύψει τον πάτο της με λίγο ακόμη απο το εσωτερικό τους ,ψιλοκομμένο.
Ρίχνω ζεστό νερό να καλυφθούν λίγο αλάτι και 3κ.σ.βουτυρο.
Σκεπαζω μ'ένα πιάτο και σιγοβραζω περίπου μισή ώρα .
Τέλος το αυγολέμονο με 2 αυγά,ενάμιση λεμόνι στιμμενο και 1κ.σ.κορν φλάουρ για να χυλωσει!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Ελινα Σκλαβου-ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!