ΥΛΙΚΑ
-2 φύλλα σφολιάτας
-12 φέτες ζαμπόν
-22 φέτες τυρί του τοστ gouda
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ
-3κτσ. ελαιόλαδο
-2κτσ. βασιλικό ψιλοκομμένο
-1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-1 ντομάτα περασμένη από τον τρίφτη
-1κτγ. πάστα ντομάτας
-1/2 ποτήρι νερό
-αλάτι και πιπέρι
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς σε αντιστάσεις για 20 λεπτά
ή ψήνουμε στον αέρα στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ -- https://www.youtube.com/watch?v=dg6dceJN6LI