Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Κρέμα με σοκολάτα εύκολη & γευστική !

Υλικά για 4 μπολάκια
1 Ανθος αραβοσίτου βανίλια, η μπανάνα ,η ότι άλλο μας αρέσει
γάλα ποσότητα που αναγράφετε στην συσκευασία
ζάχαρη ποσότητα συσκευασίας
λίγο αλάτι ποσότητα συσκευασίας
Σοκολάτα
1 σοκολάτα κουβερτούρα
3 κουταλιές σούπας κρέμα γάλακτος
2 κουταλιές σούπας μέλι

Εκτέλεση

Φτιάχνουμε την κρέμα σύμφωνα με τις οδηγίες τις συσκευασίας.
Την αδειάζουμε σε μπολάκια.
Ετοιμάζουμε την ρευστή σοκολάτα βάζοντας όλα τα υλικά σε κατσαρολάκι και χαμηλή θερμοκρασία.
Μόλις  είναι έτοιμη την ρίχνουμε από πάνω από την κρέμα .
Σερβίρετε  χλιαρή ,η και κρύα.
Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ





Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Mάφινς ατομικά κεκάκια!!

Υλικά 
Αλεύρι: 300 γρ.
Μπέικιν πάουντερ: 1κ.γ
Αλάτι: 1 πρέζα
Ζάχαρη: 300 γρ.
Γαλα: 430γρ
Λιωμένο βούτυρο ή μαργαρίνη: 125 γρ.
Ελαφρά χτυπημένα αυγά: 2 μεγάλα
Σοκολάτα ψιλοκομένη για πασπάλισμα

Εκτελεση
1.Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
 Βάζετε σε 2
ταψάκια για μάφιν,των 12 θέσεων το καθένα, χαρτάκια ψησίματος.
2. Σε μεγάλο μπολ, κοσκινίζετε μαζί το αλεύρι, τη μπέικιν, το αλάτι.
Προσθέτετε και την ζάχαρη και ανακατεύετε.
3. Προσθέτετε στο μίγμα με το αλεύρι, τα αυγά, το βούτυρο και το γαλα.
Ανακατεύετε, ίσα ίσα να αναμειχθούν.
4. Μοιράζετε τη ζύμη στο ταψάκια, πασπαλιζετε με την σοκολατα,
και ψήνετε στον προθερμασμένο φούρνο για 25 περίπου λεπτά.
5. Βγάζετε τα μάφινς από το φούρνο, τα αφήνετε 5 λεπτά μέσα στα ταψάκια και
στη συνέχεια τα βγάζετε σε σχάρα να κρυώσουν εντελώς.
Καλή σας επιτυχία!!!

Ευχαριστώ πολύ για τα Αρτοποιεία & Συνταγές  για την Συνταγή !

Mπισκότα σοκολάτας με κουάκερ!

ΥΛΙΚΑ
2 κούπες ζάχαρη
8 κ.σ. βούτυρο
½ κούπας γάλα
1/3 κούπας κακάο
4 κούπες Quaker

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μία κατσαρόλα αναμείξτε τη ζάχαρη, το βούτυρο,
το γάλα και το κακάο. Βάλτε την σε μέτρια φωτιά και
ανακατεύετε συχνά
Συνεχίστε ανακατεύοντας τακτικά, για 3 λεπτά
Απομακρύνετε την κατσαρόλα από τη φωτιά.
Προσθέστε το Quaker, ίσως περισσότερο ώσπου να γίνει μία ζύμη
σφικτή και να πλάθετε σε μπαλάκια. 
Με ένα κουτάλι της σούπας
σχηματίστε cookies στη σειρά, πάνω σε λαδόκολλα. 
Ψηνουμε στους
180β για 12-15 λεπτα. 
Αφήστε τα μέχρι να κρυωσουν και να σκληρύνουν
και όποιος δεν αγαπάει το Quaker θα το λατρέψει  στα Cookies.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Κέικ σταφίδας εύκολο & νηστίσιμο!


Υλικά 
1 φλιτζάνι ζάχαρη
3 φλιτζάνια αλεύρι ...
1 φλιτζάνι σταφίδες μαύρες
1 φλυτζάνι σουσάμι
1 φλυτζάνι ελαιόλαδο
1 ποτηράκι κονιάκ
2 πορτοκάλια το χυμό τους
1 κ.σ. κανέλα
½ κ.γ γαρύφαλλο
1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
Ξύσμα από ένα πορτοκάλι

Εκτέλεση
Ανακατεύετε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ. Τα βάζετε
σε μια λεκάνη και κάνετε μια λακούβα στη μέση.
Ρίχνετε το λάδι στο αλεύρι και μετά όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Ανακατεύετε καλά να γίνει ένας πηχτός χυλός. Λαδώνετε μία
λαμαρίνα ζαχαροπλαστείου η τετράγωνο ταψί και αδειάζετε εκεί το μείγμα.
Πασπαλίζετε με το σουσάμι και ψήνετε γιά 50’λεπτά περίπου
στους 180β. Είναι πανεύκολο !
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Ευχαριστώ πολύ τα Αρτοποιεία και Συνταγές για την συνταγή ! 

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Τυροκροκέτες !


Υλικά
3 αυγά
400 γραμ.διάφορα τυριά τριμμένα
1 φλυτζάνι τσαγιού κόρν φλάουρ
νερό
αλάτι πιπέρι
Καλαμποκέλαιο




Εκτέλεση
Χτυπάμε τα ασπράδια των 3 αυγών μαρέγκα σφιχτή [κατά το χτύπημα προσθέτουμε και λίγο αλάτι]
Σταματάμε το χτύπημα όταν γίνει η μαρέγκα και προσθέτουμε μέσα τα τυριά,το κόρν φλάουρ ,και με ένα κουτάλι ανακατεύουμε καλά.
Αν είναι σφιχτή προσθέτουμε λίγο νεράκι ,αν είναι αραιή λίγο ακόμα κόρν φλάουρ [δοκιμάστε λίγο μήπως χρειάζετε αλάτι]
Πλάθουμε σε μπαλάκια και τηγανίζουμε σε μπόλικο καλαμποκέλαιο να χρυσαφίσουν .
Σημείωση
Τους κρόκους δεν τους χρησιμοποιούμε ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΔΕΙΤΕ περισσότερες συνταγές ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Κρεμμυδοκεφτέδες ,Πεντανόστιμο ορεκτικό & μεζεδάκι!



Υλικά
1 1/2 φλυτζάνι τσαγιού αλεύρι  για όλες τις χρήσεις
2 κοφτά κουταλάκια του γλυκού μπέκιν πάουντερ
1/2 κοφτό κουταλάκι γλυκού κίμινο
αλάτι-πιπέρι
1/2 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
1 κοφτό κουταλάκι του γλυκού δυόσμο ξερό , η φρέσκο λίγα φιλαράκια ψιλοκομμένα
3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα με το χέρι
καλαμποκέλαιο για το τηγάνι



Εκτέλεση
Σε ένα μπόλ βάζουμε το αλεύρι,το δυόσμο,την ζάχαρη,το μπέκιν πάουντερ,το κίμινο,το αλατοπίπερο,δηλαδή όλα τα υλικά,προσθέτουμε σιγά σιγά χλιαρό νερό  και συγχρόνως ανακατεύουμε,σταματάμε να προσθέτουμε νερό μόλις γίνει ένας πηχτός χυλός.


Προσθέτουμε μέσα στο χυλό και τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια και ανακατεύουμε καλά.Σςε περίπτωση που είναι ο χυλός αραιός προσθέτουμε λίγο αλεύρι,αν πάλι είναι παχύς λίγο χλιαρό νερό ανακατεύοντας πάντα,θέλουμε να στέκεται στο κουτάλι.


Βάζουμε μπόλικο καλαμποκέλαιο στο τηγάνι και τηγανίζουμε μόλις ζεσταθεί με προσοχή μέχρι να χρυσαφίσουν ,Τους βγάζουμε και τους ακουμπάμε σε αποροφητικό χαρτί να φύγουν τα περιττά λάδια.Η νοστιμιά τους δεν θα σας αφήσει να φάτε μόνο έναν αλλά πολλούς !!Καλή Ορεξη !

ΔΕΙΤΕ περισσότερες συνταγές πατώντας ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
MΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Γιουβέτσι με μανιτάρια στο φούρνο!



Πεντανόστιμο πανεύκολο φαγητό για όλους !!!

Υλικά
1 πακέτο κριθαράκι χονδρό
2 φλυτζάνια τσαγιού μανιτάρια κονσέρβας κομμένα σε φετάκια
3 καρότα κομμένα σε φετούλες
1 μεγάλο ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι
ελαιόλαδο
3 ώριμες ντομάτες  φρέσκες ψιλοκομμένες
1 κουταλιά τις σούπας πελτέ
αλάτι-πιπέρι
1 κοφτό κουταλάκι γλυκού ζάχαρη
Εκτέλεση
Βάζουμε  σε κατσαρόλα το λάδι , το ψιλοκομμένο κρεμμύδι,και τα μανιτάρια και σοτάρουμε σε μέτρια θερμοκρασία σιγά σιγά ανακατεύοντας για 7 λεπτά να μαραθούν.
Προσθέτουμε τις ψιλοτριμμένες φρέσκες ντομάτες , 1/2 ποτήρι νερό .το αλατοπίπερο,και την ζάχαρη και αφήνουμε να μαγειρευτεί για 30  λεπτά σε μέτρια θερμοκρασία πάντα.
Ανάβουμε τον φούρνο στούς 180 -200 βαθμούς
Αδειάζουμε όλο αυτό το υλικό μέσα σε μία γάστρα η ταψί .
Προσθέτουμε  3 ποτήρια χλιαρό νερό μέσα στο οποίο σε ένα από αυτά έχουμε διαλύσει την μεγάλη κουταλιά σούπας πελτέ,
Μόλις αρχίσει να κοχλάζει ρίχνουμε μέσα το κριθαράκι και ψήνουμε ακριβώς για 15 λεπτά να είναι μελάτο [Αν είναι στεγνό προσθέτουμε λίγο χλιαρό νερό στα 5 λεπτά ψησίματος]κλείνουμε το φούρνο και το αφήνουμε  για λίγο μέσα στο φούρνο .Καλή όρεξη!
Σημείωση
Πάντα ο χρόνος ψησίματος σε ζυμαρικά είναι 15 λεπτά και αμέσως κλεισιμο φούρνου για να είναι το φαγητό μας  μελάτο.Καλή όρεξη !!!
Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Σοκολάτας κέικ χωρίς αυγά με γλάσο!!




Υλικά 
230 γραμμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
60 γραμμ. κακάο
2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ
2 βανίλιες
 χυμό από 2 πορτοκάλια (προαιρετικά, αλλιώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε 150 ml νερό)
1 ζαχαρούχο γάλα
150 γραμμ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

Για το γλάσο
60 γραμμ. βούτυρο
25 γραμμ. κακάο
25 γραμμ. γάλα
100 γραμμ. άχνη ζάχαρη
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας τους 180 βαθμούς με αντιστάσεις και βουτυρώνουμε ένα ταψί με διάμετρο 23
Με το μίξερ στη μεσαία ταχύτητα χτυπάμε για λίγη ώρα το βούτυρο με το ζαχαρούχο γάλα. Προσθέτουμε τη βανίλια και το χυμό πορτοκαλιού και συνεχίζουμε το χτύπημα για λίγο
Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι μαζί με το κακάο και το μπέικιν πάουντερ.
Ανακατεύουμε λίγο με ένα κουτάλι.
Σταματάμε τη λειτουργία του μίξερ και σιγά-σιγά προσθέτουμε τα στερεά υλικά στα υγρά. Ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι, να διαλυθούν τυχόν σβόλοι που μπορεί να υπάρχουν.
Αδειάζουμε το μίγμα στο ταψί και ψήνουμε το κέικ για 50′ περίπου.
Το αφήνουμε να κρυώσει καλά και στη συνέχεια το ξεφορμάρουμε σε πιατέλα.
Γλάσο
Σε ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι σε χαμηλή θεμοκρασία, λιώνουμε το βούτυρο με το γάλα και το κακάο.
 Μόλις το μίγμα ομογενοποιηθεί, αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά και προσθέτουμε την άχνη ζάχαρη.
Ανακατεύουμε καλά μέχρις ότου το γλάσο μας να είναι λείο.
 Περιχύνουμε με αυτό το κέικ μας και το αφήνουμε λίγη ώρα.
Σερβίρουμε και με παγωτο !!Τέλειο !!!

Καραμέλες Γάλακτος !!

ΥΛΙΚΑ
1 κούπα κρέμα γάλακτος
5 κ.σούπας βούτυρο
1 1/2 κούπα ζάχαρη
1/4 της κούπας γλυκόζη
1/4 της κούπας νερό
1 1/2 κ.γλυκού αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε την κρέμα γάλακτος με το βούτυρο και το αλάτι να ζεσταθούν σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά.
Σε αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το νερό,τη ζάχαρη και την γλυκόζη
και μόλις αρχίζει να βράζει
 το αφήνουμε για 5 λεπτά ανακατευόντας  καλά.
Ρίχνουμε με προσοχή την κρέμα γάλακτος με το βούτυρο που έχουμε ζεστάνει
 ανακατεύουμε και το αφήνουμε να βράσει για 20 λεπτά.
Σιγά σιγά η καραμέλα θα αρχίσει να σκουρα'ινει και να πήζει.
Στρώνουμε στον παγκο  η'σε κάποιο τάπερ τετράγωνο λαδόκολλα και ρίχνουμε την καραμέλα.
Αφήνουμε να κρυώσει και να σφίξει,και κατόπιν μεταφέρουμε την λαδόκολλα σε ξύλο κοπής και με κοφτερό μαχαίρι κόβουμε μικρά ομοιόμορφα κομμάτια και τυλίγουμε το κάθε ενα σε σελοφάν,κι έχουμε ωραίες καραμελίτσες γάλακτος!!

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Μπουγάτσα με σοκολάτα!!




  1 πακέτο φύλλο Βηρυττού της Alfa

500lm γάλα
 2 κρόκοι αυγών 
4 κ.σ. σιμιγδάλι ψιλό
 6 κ.σ. φρέσκο βούτυρο 
1/2 κούπα ζάχαρη 
250γρ. κουβερτούρα



ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βράζουμε το γάλα με τη ζάχαρη και προσθέτουμε το σιμιγδάλι σιγά-σιγά ανακατεύοντας σε σύρμα να δέσει. Προσθέτουμε 4 κ.σ. από το βούτυρο και τη σοκολάτα σε κομματάκια και ανακατεύουμε καλά να λιώσουν. Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι και απλωνουμε 3 φύλλα βουτυρωμένα κι αυτά. Βάζουμε τη γέμιση καλύπτουμε με άλλα 3 φύλλα βουτυρωμένα, κλείνουμε καλά τις άκρες και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά.


Για περισσότερες συνταγές πατήστε ΕΔΩ Μαγειρική και Συνταγές




Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Μπριάμ Κατσαρόλας !!








Υλικά
2 μελιτζάνες
3 πατάτες μεγάλες
1 πράσινη πιπεριά
2 κόκκινες πιπεριές απλές η Φλωρίνης
4 κολοκυθάκια
άνηθο μαιντανό
2 κρεμμύδια ξερά
1 σκελίδα σκόρδο

 ελαιόλαδο
1 κουταλιά σούπας πελτέ η φρέσκιες τριμμένες ντομάτες
 αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε ολα τα λαχανικά ορισμένα σε κυβάκια κι ορισμένα σε ροδέλες
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε πρώτα το ελαιόλαδο και το κομμένο κρεμμύδι.
Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια το σκόρδο τις μελιτζάνες  τις πιπεριές ανακατεύουμε ολα τα υλικά και τα σοτάρουμε
Ρίχνουμε το αλάτι και τις πατάτες μαζί με το  άνηθο και το μαιντανό και 1 ποτήρι νερό χλιαρό σε μέτρια φωτιά να μαγειρευτούν ολα τα λαχανικάκαι να δέσει η σαλτσα .
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
 Μπορούμε να προσθέσουμε και άλλα λαχανικά πχ φασολάκια  η ότι άλλο τις αρεσκείας μας .






Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Σοκολάτα & Σαντιγί .Υπέροχο γρήγορο εύκολο γλυκό!!!




Yλικά
 1 κουτί γάλα εβαπορέ
1 κουτί νερό
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
2 πακέτα μπισκότα  Μιράντα Παπαδόπουλου
1 σοκολάτα κουβερτούρα 125 γρ.
3 κουταλιές σούπας corn flour 
4 κουταλιές σούπας ζάχαρη
3 κουταλιές σούπας βιτάμ
1 κουτί Morfat Σαντιγί
τρούφα






Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα αδειάζουμε το εβαπορέ και το νερό το corn flour και την ζάχαρη ανακατεύουμε να διαλυθεί και το βάζουμε στην φωτιά μέχρι να γίνει μία αραιή κρέμα.
Το βγάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε το βιτάμ και την κουβερτούρα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν. 
Σπάμε μέσα τα μπισκότα, σε ακανόνιστα κομμάτια και ανακατεύουμε.
Βάζουμε το μείγμα σε πυρέξ,η ταψάκι μεγέθος λίγο πιο μεγάλο από τούρτας  και το στρώνουμε ομοιόμορφα να είναι ίσιο.



 Οταν  κρυώσει προσθέτουμε από πάνω τη σαντιγί που έχουμε φτιάξει χτυπώντας το Morfat με το ζαχαρούχο γάλα και πασπαλίζουμε με την τρούφα.
Σημείωση 
Μπορούμε να προσθέσουμε μέσα στην κρέμα αλεσμένα φουντούκια ,η αμύγδαλα.
Επίσης μπορούμε να τα πασπαλίσουμε και από πάνω μαζί με την τρούφα .
 ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ




Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Σνίτσελ!! Πολύ ωραίο κι εύκολο πιάτο!!





Υλικά μερίδες 6

6 σνίτσελ χοιρινά
αλεύρι
φρυγανιά τριμμένη
5  αυγά χτυπημένα με τον αυγοδάρτη για βούτηγμα σνίτσελ
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο για τηγάνι ,η Καλαμποκέλαιο
λεμόνι





Εκτέλεση
Πλένουμε σκουπίζουμε καλά τα σνίτσελ.
Τα βουτάμε στο αυγό,μετά τα κυλάμε  στο  αλεύρι,μετά τα βουτάμε στο αυγό,και τέλος στην φρυγανιά  .
Τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι ,μέτρια θερμοκρασία να μας ψηθούν μέσα .
Τα γυρίζουμε με προσοχή μόλις χρυσαφίσουν από την μία πλευρά γυρνάμε και από την άλλη '
Χρόνος μαγειρέματος περίπου 15 με 20 λεπτά.
Σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές η με σαλάτα ,η ότι άλλο επιθυμούμε.
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ 


Δείτε περισσότερες συνταγές πατώντας ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ






Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Κρέμα σοκολάτας !!Θα σας ξετρελάνει η γεύση της !!!!



Υλικά
1 κουτί εβαπορέ
1 κουτί νερό [γεμίζουμε το άδειο κουτί εβαπορέ για μεζούρα]
3 κουταλιές σούπας κοφτές κορν φλάουρ
3 κουταλιές κοφτές βούτυρο μαργαρίνη
3 κουταλιές σούπας ζάχαρη
1 σοκολάτα κουβερτούρα.


Εκτέλεση
Βάζουμε σε κατσαρολίτσα το εβαπορέ ,το νερό ,την ζάχαρη και το κορν φλάουρ .
Ανακατεύουμε πολύ καλά να διαλυθούν καλά και τα βάζουμε στην φωτιά να πήξει ελαφρώς όπως θα δούμε .
Μόλις αρχίσει να πήζει ρίχνουμε το βούτυρο ,την κουβερτούρα σε κομματάκια και αρχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν όλα ένα και να λιώσει η σοκολάτα.
Σερβίρουμε σε πιάτο ,η ποτήρι πασπαλίζοντας με τρούφα σοκολάτας !!! Τέλεια γεύση !! 


Μπακλαβάς!!


Υλικά

1 κιλό  φύλο κρούστας 
1/2 κιλό  αμύγδαλα 
1/2 κιλό  καρύδια 
1 φλ.  φρυγανιά 
1 φλ.  αραβοσιτέλαιο 
1/2 κουταλάκι  κανέλα 
1/2 κουταλάκι  γαρίφαλο 
1 πρέζα  μοσχοκάρυδο 
2 κ. σ.  ζάχαρη 
1½ φλ.  βούτυρο λιωμένο 
Για το σιρόπι 
1.200 γραμμ.  ζάχαρη 
4 ποτήρια  νερό 
1 κ. σ.  χυμό λεμόνι 
1/2 κ. γλ.  ξινό


Εκτέλεση

Στρώνουμε 7 φύλα και τα λαδώνουμε. Στη συνέχεια ρίχνουμε λίγη γέμιση και βάζουμε 1 φύλο και γέμιση, 1 φύλο και γέμιση, μέχρι να περισσέψουν 10 φύλα, τα οποία τα βάζουμε στο τέλος.
Κόβουμε τον μπακλαβά σε ρόμβους και καίμε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι.
Με αυτό περιχύνουμε τον μπακλαβά, να πάει παντού. Τον ψήνουμε στους 150 C για περίπου 2½ ώρες, μέχρι να ροδίσει.
Ετοιμάζουμε το σιρόπι και όταν κρυώσει ο μπακλαβάς τον περιχύνουμε με το ζεστό σιρόπι.

Η συνταγή είναι από την Αργυρώ Μπαρμπαρήγου και την φτιάχνω πολύ συχνά !!