Yλικά
1
κουτί γάλα εβαπορέ
1 κουτί νερό
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
2 πακέτα μπισκότα Μιράντα Παπαδόπουλου
1 σοκολάτα κουβερτούρα 125 γρ.
3 κουταλιές σούπας corn flour
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
2 πακέτα μπισκότα Μιράντα Παπαδόπουλου
1 σοκολάτα κουβερτούρα 125 γρ.
3 κουταλιές σούπας corn flour
4 κουταλιές σούπας ζάχαρη
3 κουταλιές σούπας βιτάμ
1 κουτί Morfat Σαντιγί
τρούφα
3 κουταλιές σούπας βιτάμ
1 κουτί Morfat Σαντιγί
τρούφα
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα αδειάζουμε το εβαπορέ και το νερό το corn flour και την ζάχαρη ανακατεύουμε να διαλυθεί και το βάζουμε στην φωτιά μέχρι να γίνει μία αραιή κρέμα.
Σε μια κατσαρόλα αδειάζουμε το εβαπορέ και το νερό το corn flour και την ζάχαρη ανακατεύουμε να διαλυθεί και το βάζουμε στην φωτιά μέχρι να γίνει μία αραιή κρέμα.
Το βγάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε το βιτάμ και την
κουβερτούρα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν.
Σπάμε μέσα τα μπισκότα,
σε ακανόνιστα κομμάτια και ανακατεύουμε.
Βάζουμε το μείγμα σε πυρέξ,η ταψάκι μεγέθος λίγο πιο μεγάλο από τούρτας και το στρώνουμε ομοιόμορφα να είναι ίσιο.
Οταν
κρυώσει προσθέτουμε από πάνω τη σαντιγί που έχουμε φτιάξει χτυπώντας το Morfat
με το ζαχαρούχο γάλα και πασπαλίζουμε με την τρούφα.
Σημείωση
Μπορούμε να προσθέσουμε μέσα στην κρέμα αλεσμένα φουντούκια ,η αμύγδαλα.