Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Κότσι με πατάτες στον φούρνο !!!!


Ζουμερό χοιρινό κότσι με πατάτες στον φούρνο !!!

Βάζω το κρέας σε ταψί και ρίχνω αλάτι, πιπέρι, λίγη ρίγανη, κάρυ, πάπρικα γλυκιά και ανακατεύω καλά.
Καθαρίζω πατάτες μικρές και βάζω, λίγο σκόρδο ψιλοκομμένο, θυμάρι και αλάτι, χυμό πορτοκάλι 🍊 από 2 (πορτοκάλια) και λίγο λάδι, ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 1,5 ώρα.
Έγινε λουκούμι με φρέσκο ψωμάκι ότι πρέπει για λίγες βούτες!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Μαρία Μανιουδάκη ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

Μιλφέιγ ατομικά απίστευτα νόστιμα !!!


ΜΙΛΦΕΪΓ ΑΤΟΜΙΚΑΑπίστευτα νόστιμα, απίστευτα εύκολα!Οι καλεσμένοι μου τα τσάκισαν!!!!


1 φακελάκι κρέμα για μιλφέϊγ
600 ml κρύο γάλα
1 κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά (200 ml)
2 κ.σ ζάχαρη άχνη + λίγη στο σερβίρισμα
¾  από ένα πακέτο σφολιατίνια (θρυματισμένα με τα δάχτυλά μας)
8 μικρά μπολάκια (μιας χρήσεως για ευκολία)


Με μίξερ χειρός χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με την άχνη σε σαντιγί και τη βάζουμε στο ψυγείο.

Στη συνέχεια χτυπάμε επί 5 λεπτά το γάλα με το φακελάκι για μιλφέϊγ, να πήξει.

Ανακατεύουμε μέσα τη μισή σαντιγί.
Στη βάση κάθε μπολ βάζουμε λίγα θρυματισμένα σφολιατίνια , λίγη κρέμα, λίγα σφολιατίνια και ξανά κρέμα.

Σκεπάζουμε με ελάχιστη σαντιγί και διακοσμούμε με σφολιατίνια.
Καλύπτουμε τα μπολάκια  με μεμβράνη και βάζουμε ψυγείο.

Οταν πρόκειται να σερβίρουμε ρίχνουμε λίγη άχνη.

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία  Λίζα Σαραντίδου-ΠασιαλήΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
 

Μοσχαράκι κοκκινιστό με μελιτζάνες!!!



Μοσχαράκι κοκκινιστό με μελιτζάνες γλύκισμα !!!!....


Τσιγαρίζω τις μελιτζάνες ελαφρός και τα αφήνω να στραγγίξουν απόχ το λάδι. 

Βράζω το κρέας   με λαδάκι και μόλις πάρει χρώμα προσθέτω το κρεμμύδι σκόρδο και μαϊντανό. 

Αφήνω για 1-2 λεπτά ώστε να μαλακώσει το κρεμμύδι και προσθέτω σάλτσα ντομάτας αλάτι μαύρο πιπέρι και ελάχιστο νεράκι αφήνω να σιγοβράσει εντελώς και στη συνέχεια προσθέτω τις μελιτζάνες και αφήνω ξανά  για  10 λεπτά σε σιγανή φωτιά.

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία  Αννα ΚασσανδρειαΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Ρυζογαλάκι θέλετε ?? Κρεμώδες φανταστικό !!!


ΡΥΖΟΓΑΛΟ -ΤΟ ΚΡΕΜΩΔΕΣ!!!!


Πολλές έχετε τον δικό σας τρόπο, που ίσως είναι διαφορετικός.

Αυτή η ανάρτηση απευθύνεται σε όσες/όσους προτιμούν την κρεμώδη εκδοχή του.

Την αρχική συνταγή βρήκα σε ένα παλιό βιβλίο μαγειρικής της Σοφίας Σκούρα, του 1966, με το οποίο πορεύτηκαν γενιές Ελληνίδων!

Με τα χρόνια έφερα τη συνταγή στα μέτρα μου και για το δικό μου γαστρονομικό γούστο είναι το τέλειο ρυζόγαλο!

Την εκτέλεση της συνταγής ανέλαβε η  ΒίκυΓεωργακοπούλου και με κέρασε το υπέροχο αποτέλεσμά της!


ΓΙΑ 10 ΜΠΟΛΑΚΙΑ
250 ml (1 κούπα) ρύζι γλασέ
750 ml νερό (3 κούπες)
1,25 λίτ γάλα πλήρες (5 κούπες)
400 ml ζάχαρη (λίγο περισσότερο από 1 1/2 κούπα)
2 κρόκοι
2 κ.σ κορν φλάουρ
2 σωληνάκια βανίλιας
2 κ.σ βούτυρο καλό (προαιρετικό)


Σε κατσαρόλα 5λιτρη βράζουμε το ρύζι στο νερό σε πολύ σιγανή φωτιά ανακατεύοντας συχνά να μην κολλήσει.
Σε περίπου 30 λεπτά θα θυμίζει λαπά! Το θέλουμε πολύ μαλακό και πηχτό.Αν χρειαστεί προσθέτουμε ενδιαμέσως λίγο νερό ή βράζουμε περισσότερο.
Βάζουμε μέσα στην κατσαρόλα το μίξερ χειρός και σπάμε λίγο τους κόκκους! Έτσι γίνεται πιό κρεμώδες.
Προσθέτουμε ανακατεύοντας το γάλα και αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή προς μέτρια φωτιά ανακατεύοντας σε τακτά διαστήματα.΄Οταν πήξει ελαφρά και μόνο τότε ρίχνουμε τη ζάχαρη! Αν τη βάλουμε νωρίτερα θα σκληρύνει το ρύζι.
Βράζουμε επί 15 λεπτά με τη ζάχαρη και μετά διαλύουμε σε μπολάκι το κορν φλάουρ σε δύο κουταλιές νερό, προσθέτουμε τους 2 κρόκους με τη βανίλια, τα χτυπάμε να αναμιχθούν και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα με το ρυζόγαλο ανακατεύοντας πολύ γρήγορα για να μην ψηθούν τα αυγά.
Βράζουμε περίπου 6-7 λεπτά και κατεβάζουμε από τη φωτιά.Προσθέτουμε το βούτυρο να αναμιχθεί, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να σταθεί 15 λεπτά. Αδειάζουμε στα κουπάκια και πασπαλίζουμε κανέλλα στο σερβίρισμα.
Εμένα μου αρέσει και με γλυκό τριαντάφυλλο!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία  Λίζα Σαραντίδου-ΠασιαλήΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
 

Ατομικά πιτσάκια!!!


Ατομικά πιτσάκια!!!

Υλικά
500 γρ αλεύρι τύπου 00
1κ.γ αλάτι
1κ.γ ζάχαρη
1 φακελάκι ξερή μαγιά και λίγο λιγότερο
2 κ.σ ελαιόλαδο
300 γρ νερό 


Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και  ζυμώνουμε μέχρι η ζύμη να γίνει λεία και ελαστική. Ξεκουράζομαι τη ζύμη για 60 λεπτά. Κατόπιν αφού ξεφουσκώσουμε  τη ζύμη ανοίγουμε ένα φύλλο  οσο είναι το ταψί μας( το οποίο το λαδώνουμε Και βάζουμε το φύλλο από πάνω)  και τοποθετούμε υλικά της αρεσκείας μας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 210 βαθμούς για 25 λεπτά με 30 αναλόγως από το φούρνο.
Στη σάλτσα έβαλα :   

πελτε ντομάτας με λίγο νεράκι τριμμένο σκόρδο ρίγανη και ψιλοκομμένο μαϊντανό και από πάνω έβαλα τριμμένη γκούντα και γαλοπούλα .
Με την ίδια ζύμη έκανα και λίγα πεϊνιρλί για την μικρούλα μου. 

Με λίγο από την  σάλτσα   τριμμένο κασέρι γκούντα και λίγο γαλοπούλα.

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία  Αννα ΚασσανδρειαΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

 

ΚΑΣΕΡΟΨΩΜΟ σούπερ σπιτικό κανείς??


 


ΚΑΣΕΡΟΨΩΜΟ σούπερ σπιτικό κανείς?????

ΣΥΝΤΑΓΉ Υλικά:

100ml γάλα φρέσκο ζεστό,

100 ml νερό ζεστό,

1 φακ.ξερη μαγιά,

100 ml καλαμποκελαιο,

1 κ.γ.ζαχαρη,

1 κ.γ.αλατι,

400 γρ αλεύρι που το ρυθμίζουμε ζυμώνοντας!

Εκτέλεση:

Βάζουμε στο μπολ το γάλα,το νερό,την μαγιά,την ζάχαρη και ανακατεύουμε με σύρμα!

 Προσθέτουμε το λάδι και το αλάτι και ανακατεύουμε!

Ρίχνουμε 2 ποτήρια αλεύρι και ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα!

Τελειώνουμε ρίχνοντας σιγα-σιγα αλεύρι και ζυμωνουμε σε ζύμη που να μην κολλάει αλλά να είναι πολύ μαλακή αφρατη!

Λαδωνουμε το ταψί μας(26ν)!

Βάζουμε την ζύμη μέσα και την σκεπάζουμε για 40 λεπτά! Στην συνέχεια την πατάμε και με τα δάχτυλα γυρω-γυρω κάνουμε τρύπες!

Χτυπάμε 1 κρόκο αυγού με λίγο νερό και το αλοιφουμε!

Κόβουμε λεπτές λωρίδες κασέρι και τις βάζουμε στις τρύπες!

Ρίχνουμε και σουσάμι!

Τέλος το ψήνουμε στους 180 β.προθ.αντισ.μεσαια σχάρα για 25 λεπτά φυσικά ανάλογα τον φούρνο!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Tzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

Το καλύτερο Κέικ μήλου κανέλα που λάτρεψε το διαδίκτυο !!!!


Το καλύτερο Κέικ μήλου κανέλα που λάτρεψε το διαδίκτυο !!!!

ΥΛΙΚΑ για ταψί η φόρμα 24 εκ. (μετράμε με φλιτζάνια τσαγιού τα υλικά όχι κούπα του νες )
4 αυγά φρέσκα
1,5 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1/2 φλιτζάνι τσαγιού καλαμποκελαιο
200 γρ.γιαουρτι
1 βανίλια
ξύσμα πορτοκαλιού
1/2 πορτοκάλι στιμενο
2 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει Φαρίνα ΜΑΝΝΑ ΚΕΡΑΜΑΡΗ

Γέμιση:2 μήλα κομμένα σε κυβακια ανακατεμένα με 1 κουταλάκι γεμάτο κανέλα


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ --> https://m.youtube.com/watch?v=jLFBEOxZ8Pg&feature=share

 

Μωσαϊκό Με Σοκολάτα Γάλακτος !!!

 
Μια Σούπερ τέλεια Συνταγή για ενα αγαπημένο γλυκό όπως το Μωσαϊκο χωρίς αυγά, με Σοκολάτα Γάλακτος, φουντούκια, και μπισκότα. Ένα εκπληκτικό γλυκό ελαφρύ με ανεπανάληπτη γεύση!!!


Συνταγή για 10 Κομμάτια
Μωσαϊκό με Σοκολάτα Γάλακτος

600 γρ Κρέμα γάλακτος
100 γρ Μέλι
900γρ Κουβερτούρα Γάλακτος
450 γρ Μπισκότα Πτι-Μπερ
50 γρ Κονιάκ
Ξύσμα από 1 Πορτοκάλι
100 γρ Φουντούκια καβουρδισμένα
Αμύγδαλα Φιλέ για διακόσμηση

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ -->  https://youtu.be/eGE3Ogsg94E

Μπιφτέκια ζουμερά γεμιστά !!!


 
Μπιφτέκια ζουμερά λαχταριστά γεμιστά στο γκριλ με πατάτες !!! Απλά κ νόστιμα 😋😋😋

Υλικά
750 γρ κιμάς μοσχαρίσιος,

ψωμί δύο φέτες μουλιασμενο κ τριμμένο,

κρεμμύδια τριμμένα,

σκόρδο,

μαϊντανό,

αλάτι,

πιπέρι,

ρίγανη,

ούζο,

λάδι

Ζυμωνω βάζω ψυγείο μια ώρα κ μετά πλάθω λεπτό μπιφτέκι βάζω ροδέλα ντομάτα κ φέτα κλείνω με άλλο ένα μπιφτέκι λεπτό αλείφω με λάδι κ ψήνω στο γκριλ.


Πατάτες τις βράζω 5 λεπτά τις κόβω κυδωνατες.

Ρίχνω αλάτι πιπέρι ρίγανη πάπρικα γλυκιά ..ντοματινια, λαδάκι κ ψήνω στο φούρνο μέχρι να ροδοκοκκινίσουν στο τέλος ρίχνω κ λίγη φέτα τριμμένη!!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία   Σούλα Λεβέντη ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ !!!

Μιλφέιγ παρά πολύ γευστικό !!!


 Μιλφέιγ παρά πολύ γευστικό και εύκολο !!!      

ΣΥΝΤΑΓΉ:

Φτιάχνω πρώτα την ΚΡΕΜΑ

Υλικά:

1 λίτρο γάλα φρέσκο,

6 κ.σ.ζαχαρη,

4 κ.σ.γεματες κορν φλαουρ,

2 κ.σ.γεματες αλεύρι,

1 βανίλια,

50 γρ βούτυρο!  

Εκτέλεση:

Βάζω λίγο γάλα σε ένα μπολ.

Ρίχνω μέσα το κορν φλαουρ και το αλεύρι και τα ανακατεύω!

Βάζω το υπόλοιπο γάλα με την ζάχαρη να ζεσταθεί!

Ρίχνω το μείγμα κορν-αλευρι και ανακατεύω στο χαμηλό μέχρι να πήξει!    

Την κατεβάζω από την φωτιά και ρίχνω μέσα την βανίλια και το βούτυρο σε κομματάκια!

Αφήνω να λιώσει μόνο του και στην συνέχεια την ανακατεύω!

Βάζω πάνω την διάφανη μεμβράνη και αφήνω να κρυώσει!       

Ετοιμάζω και την ΣΑΝΤΙΓΊ:

Χτυπάω 500 γρ φυτική κρέμα γάλακτος με 3 κ.σ.ζαχαρη άχνη!

  Και ξεκινάω ΣΥΝΑΡΜΟΛΌΓΗΣΗ:

Παίρνω το πυρέξ!

Ανοίγω τα Σφολιατινια!

Βάζω στον πάτο του πυρέξ μια σειρά Σφολιατινια!

Ρίχνω την κρύα κρέμα αφού προηγουμένως την αφρατευω με το μίξερ!

Κλείνω με μια σειρά Σφολιατινια!

Τέλος βάζω απαλά την σαντιγύ και τρίβω πάνω Σφολιατινια!

Τελειώνω ρίχνοντας πάνω άχνη ζάχαρη!

Και το βάζω στο ψυγείο!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Tzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

Μελιτζανόπιτα Θεική στο τσακ μπαμ !!!


 
Βλέπω να γλύφουμε κ το ταψί !!!. Μια πίτα στο τσακ μπαμ κ  αυτό το κρατς όνειροοο!!!
Μελιτζανόπιτα θεϊκή για τους λάτρεις της μελιτζάνας !!!


Τρεις μελιτζάνες καθάρισα την περισσότερη φλούδα κ την έκοψα σε κυβάκια τις σωτάρω  σε μεγάλο βαθύ τηγάνι ρίχνω δύο κρεμμύδια σε ροδέλες,μια πιπεριά πράσινη,μια σκελίδα σκόρδο,τρία κρεμμυδάκια φρέσκα δυο καρότα τριμμένα, μια ντομάτα κομμένη κυβάκια  

Σοτάρω περίπου δέκα λεπτά μέχρι να μαλακώσουν ρίχνω μισό ποτηράκι κρασί κ αφήνω μέχρι να πιει εντελώς τα υγρά.

Αφήνω να κρυώσει ρίχνω δύο αυγά 400 γρ φέτα δύο χούφτες κεφαλοτύρι, λίγο αλάτι, πιπέρι μαϊντανό
Έχω φύλλο χωριάτικο Ψαχνων.

 Λαδωνω κ στρώνω τρία φύλλα κάτω βάζω τη γέμιση κ τρία φύλλα πάνω τσαλακωτα χαράζω κ ψήνω στους 180 για μια ώρα  κ καλή μας όρεξη !!!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Σούλα ΛεβέντηΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ

Κεμπάπ !!!!

 

Άδανα κεμπάπ…  Απολαύσετε τα πιο νόστιμα, πικάντικα κεμπάπ που έχετε ποτέ δοκιμάσει. Μια απλή και εύκολη στην παρασκευή της συνταγή για ένα εξαιρετικό πιάτο που σίγουρα θα εντυπωσιάσει με την υπέροχη γεύση του όποιον το δοκιμάσει.

Υλικά συνταγής

    Για τα κεμπάπ
    250 γρ. κιμά αρνίσιο
    250 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
    1/2 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
    3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
    1+½ κ.γ. γάλα, πλήρες
    2 κ.γ. μπούκοβο
    2 κ.σ. νερό
    2 κ.γ. ρίγανη αποξηραμένη
    1 κ.σ. πάπρικα καπνιστή, σε σκόνη
    1 κ.σ. ελαιόλαδο
    2 κ.σ. θυμάρι φρέσκο, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα
    αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
    Για το σερβίρισμα (προαιρετικά)
    ντιπ γιαουρτιού (συνταγή εδώ), πατάτες φούρνου (συνταγή εδώ) ή
    πίτες για σουβλάκι + ντομάτες κομμένες σε λεπτές κάθετες φέτες + μαϊντανό, ψιλοκομμένο

Εκτέλεση συνταγής

    Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνετε όλα τα υλικά για τα κεμπάπ και τα ανακατεύετε “ζυμώνοντάς τα” πολύ καλά με τα χέρια σας, φορώντας γάντια μιας χρήσης, μέχρι να ομογενονοηθεί πλήρως το μείγμα.
    Μετά παίρνετε λίγη ποσότητα από το μείγμα κιμά, το πλάθετε σε κεμπάπ, το “περνάτε” σε ξυλάκι για σουβλάκια, πιέζοντας ελαφρά με τα χέρια σας, να “σταθεί” καλά στο ξυλάκι και το τοποθετείτε σε πιατέλα. Ακολουθείτε την ίδια διαδικασία και για τον υπόλοιπο κιμά.
    Στη συνέχεια, τοποθετείτε ένα σχαροτήγανο ή τηγάνι σε δυνατή φωτιά και μόλις κάψει καλά, ψήνετε, τμηματικά, τα κεμπάπ για περίπου 5 λ από την κάθε πλευρά. Τα σερβίρετε ζεστά μαζί με ντιπ γιαουρτιού, πατάτες φούρνου και σαλάτα ή με πίτες, ντομάτα, κρεμμύδι και μαϊντανό.

Τip: Αν θέλετε να κάνετε πιο ελαφριά τα κεμπάπ, μπορείτε πρώτα να σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Επίσης αν το τηγάνι σας δεν είναι αντικολλητικό αλείφετε με λίγο ελαιόλαδο τα χέρια σας και λαδώνετε το μείγμα κεμπάπ πριν το βάλετε στο καυτό τηγάνι.

Από  https://www.sintayes.gr/

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Μεθυσμένα το πιο ωραίο κέρασμα , εύκολο,οικονομικό και Νηστίσιμο !!!!

Μεθυσμένα το πιο ωραίο κέρασμα , εύκολο,οικονομικό και Νηστίσιμο !!!!
Η δόση αυτή βγάζει περίπου 80 κομμάτια μικρά, Μπορείτε να κάνετε την μισή αν θέλετε.

Υλικά Ζυμης
1 κιλό φαρίνα ΜΑΝΝΑ ΚΕΡΑΜΑΡΗ
1 κουτάκι μπύρα 🍺 (330ml)
2,5 φλιτζάνι τσαγιού (435γρ) καλαμποκελαιο η ηλιέλαιο
1 βανιλετα η 2 βανιλακια
ξύσμα ενός πορτοκαλιού

Γέμιση: μαρμελάδα πηχτή ότι γεύση έχετε ταιριάζει πολύ το κυδώνι

Σιρόπι:2 φλιτζάνια τσαγιού νερού(400 γρ)
3 φλιτζάνια τσαγιού ζάχαρη(570 γρ)
1 φλιτζάνι τσαγιού χυμό πορτοκαλιού

Επικάλυψη: ινδική καρύδα ένα σακουλάκι 200 γρ.περιπου

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ --> https://m.youtube.com/watch?v=6lFZOyKZAkY&feature=share

Τρούφες με κάστανο απίθανες !!!

  ·
Τρούφες με κάστανο απίθανες !!!

Έβρασα ένα κιλό σχεδόν κάστανα,τα ξεφλουδησα κ τα πέρασα από το μουλτι.

Καραμελωσα 170 γραμ αμύγδαλα με 200-300γρ ζάχαρη... σε τηγάνι ρίχνοντας την λίγη λίγη
Προσοχή στην καραμέλα μη μυρίσει
Όχι σε δυνατή φωτιά 🔥
Τα αμύγδαλα τα εψησα 10' κ μετά όπως ήταν ζεστά ..τους έριξα την καραμέλα.
Αφού κρυωσε το μείγμα το ετριψα στο μουλτι
(δεν τα κάνουμε σκόνη)

Βάζουμε σε κάδο τα λιωμένα κάστανα κ ανακατεύομαι με τα καραμελωμένα αμύγδαλα

Σε μπεν μαρί τοποθετούμε 125γραμ βούτυρο (Lurpak), μια κούπα τσαγιού άχνη ,
180 γραμ κουβερτουρα κ 4 κσ ποτό της αρεσκείας μας
Ανακατεύουμε το σοκολατένιο μείγμα κ το ρίχνουμε επάνω στα κάστανα
Ανακατεύουμε ξανά πολύ καλά

Το τοποθετούμε στο ψυγείο για μία ώρα κ όταν σφίξει το πλάθουμε μπαλάκια ,τα οποία πασπαλιζουμε με τρούφα.

Καλή επιτυχία!!!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Αναστασία Πετροπούλου ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ