Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015

Κριτσίνια τραγανά κι αφράτα!!!


1 φύλλο σφολιάτας,
 τριμμένο πικάντικο τυρί,
 ένα αυγό για επάλειψη, 
σουσάμι μαύρο, 
σουσάμι άσπρο, 
αλάτι θαλασσινό. 

ΔΕΙΤΕ περισσότερες συνταγές πατώντας ΕΔΩ Μαγειρική και Συνταγές

Τι κάνουμε
 Αλοίφειςς τη σφολιάτα με το χτυπημένο αυγό, πασπαλίζεις με το τριμμένο τυρί και κόβεις σε λωρίδες τη σφολιάτα. Στρίψεις τις δυο άκρες της προς την αντίθετη κατεύθυνση. Βάζεις στο ταψακι και αλιείς ξανά με το αυγό. Πασπαλίζεις με τα σουσάμι και το αλάτι και ψήνεισ στους 170 ο για 10´ να ροδίσουν Οι λιχουδιές της Εφης