Υλικα:
150 γρ. Ασπράδια
150 γρ. Ζαχαρη
150 αχνη κοσκινισμενη
Ξύσμα λεμονιού
Ξύσμα πορτοκαλιου
Χρωμα ζαχαροπλαστικης
Εκτελεση
Χτυπαμε τα ασπράδια σε μαρεγκα, προσθέτοντας σιγα-σιγα τη ζαχαρη. Οταν η μαρεγκα σταθεί πάνω στον αναδευτηρα και κάνει μυτες χωρις να πέφτει, προσθετουμε την αχνη και ανακατεύουμε απαλά με μια μαριζ.
Την ιδια στιγμή προσθετουμε και το ξύσμα ή αν δε θελουμε, βαζουμε βανίλια, ή μαστίχα.
Βαζουμε το μειγμα στο κορνε και φτιαχνουμε ροζέτες ή τριαντάφυλλα.
Ψηνουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα σε προθερμασμενο φούρνο στους 100 βαθμους για 3 ωρες.Οι λιχουδιές της Εφης
Καλη επιτυχια!!!