Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016

Η πιο γρήγορη μακαρονόπιτα χωρίς φύλλο !!!




Τόσο εύκολη, τόσο νόστιμη και χορταστική !!!

Υλικά
1 πακέτο μακαρόνια για παστίτσιο
1 κεσεδάκι γιαούρτι 2% λιπαρά
4 με 5 φέτες ζαμπόν ή γαλοπούλα
4 με 5 φέτες μπέικον
1 πακετάκι mix  τυριών  [πουλάνε στα σούπερ μάρκετ έτοιμα ]
1 χούφτα κεφαλοτύρι 
λίγη φέτα τριμμένη με το χέρι
4 αυγά
Λίγο  πιπέρι  -αλάτι δεν έβαλα καθόλου ,αν θέλετε εσείς προσθέστε μέσα στα τυριά λίγο 
Μπορούμε να τρίψουμε και μόνοι μας διάφορα τυριά .. 




 Τι κάνουμε 

Βράζουμε τα μακαρόνια κανονικά  να κρατάνε λίγο και τα στραγγίζουμε .



 Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα τυριά και το πιπέρι και τα ανακατεύουμε .
Ψιλοκόβουμε και το ζαμπόν και το μπέικον και τα κρατάμε χωριστά



Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι 30 εκ καλά και κάνουμε μία στρώση λεπτή από λίγα μακαρόνια και πασπαλίζουμε με λίγο από το τυρί και τα αλλαντικά 




Ρίχνουμε ξανά άλλα λίγα από τα μακαρόνια από πάνω και ξανά λίγο από τα τυριά και αλλαντικά πασπάλισμα και τελειώνουμε με την τελευταία στρώση μακαρόνια και από πάνω όλα τα υπόλοιπα υλικά .Χτυπάμε το γιαούρτι λίγο με τον αυγοδάρτη σε ένα μπολ και προσθέτουμε χτυπώντας και τα αυγά




Ρίχνουμε το μείγμα τελευταία από πάνω και το κουνάμε να πάει παντού και να σκεπάσει όλο το ταψάκι με ένα κουτάλι το πιέζουμε λίγο να εισχωρήσει και λίγο υλικό μέσα στο φαγητό .



Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς αέρα και ψήνουμε μέχρι να την δούμε να πάρει το χρώμα που βλέπετε στις φωτογραφίες περίπου 20 λεπτά.




 Την κόβουμε τριγωνικά κομμάτια και σερβίρουμε !! 
Ειλικρινά είναι τέλεια να την φτιάξετε !!! 
Καλή επιτυχία και καλή όρεξη !!!
Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ