Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

Καροτοκεικάκια ατομικά εξαιρετικά σε γεύση !!!




Καροτοκεκάκια ένα εξαιρετικό γλυκάκι αφράτο και πολύ νόστιμο !!!!!

Υλικά:
4 φλ. Τριμμένο καρότο
1/2 φλ. Σταφίδα ξανθιά
1/2 φλ. Καρύδια
4 αυγά
1 φλ σπορέλαιο
2 φλ. Αλεύρι
1/2 κ.γ. Αλάτι
2 κ.γ. Μπέικιν πάουντερ
2 κ.γ. Μαγειρική σόδα
1 κ.γ. Κανέλα
2 βανίλιες
Για το γλάσο:
60 γρ. Μαργαρίνη
200 γρ. Τυρί κρέμα
250 γρ. Ζάχαρη άχνη.
1 βανίλια


Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το τριμμένο καρότο προσθέτουμε τη μαύρη ζάχαρη τα καρύδια κοπανισμένα ελαφρά τις σταφίδες το σπορέλαιο τα τέσσερα αυγά την κανέλα το μπέικιν τη σόδα και την βανίλια και ανακατεύουμε ... προσθέτοντας σιγά σιγά το αλεύρι.


Αδειάζουμε το μείγμα στο ταψί και ψήνουμε για μια ώρα στους 200 βαθμούς. Αφήνουμε να κρυώσει.. χτυπάμε με το μίξερ το τυρί κρέμα τη άχνη τη βανίλια και τη μαργαρίνη χτυπάμε μέχρι να γίνει ένα ωραίο παχύρρευστο γλάσο. Αδειάζουμε το γλασο πάνω από τα κεράκια και έτοιμο. Καλή επιτυχία !!!

Συνταγή Iosifidou Niki--  "ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".


MAΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ