Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Zαμπονοκασερόπιτα εύκολη !!!

Εύκολη ζαμπονοκασερόπιτα για το απογευματινό μας  κι όχι μόνο!!

Υλικά 
1 πακέτο φύλλα κρούστας,
1 κλ τριμμένη γκούντα,
ζαμπόν ψιλοκομμένο,
3 αβγά,
1 κρέμα γάλακτος
1 ποτήρι γάλα ( αυτά τα 3 τελευταία τα ανακατεύω μαζί).

Στρώνω 2 φύλλα βουτυρωμένα και ρίχνω ζαμπόν και γκούντα, ξανά φύλλο και γέμιση μέχρι να τελειώσουν.

Από πάνω βάζω 2 φύλλα βουτυρωμένα όπως έβαλα στο κάτω μέρος της πίτας. Περιχύνω αφού την κόψω κομμάτια με το μείγμα των αβγών, αφήνω να απορροφήσει για 15-20 λ και ψήνω 45 λ περίπου σε 175 β.
Μόλις ροδίσει τη βγάζουμε και την απολαμβάνουμε!

Ritsa Kepesidou-"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ