Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2017

Κρεμμυδοντολμάδες γεμιστοί με ρύζι και χοιρινή πάνσετα!!


Η συνταγή είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ σας τη συνιστώ ανεπιφύλακτα να τη δοκιμάσετε και φυσικά θα πάρετε τα εύσημα από όλους στην οικογένεια!!!


Υλικά
Κρεμμύδια μεγάλα τουλάχιστον 15
Ρύζι κίτρινο
1 Κιλό πάνσετα χοιρινή
Αλάτι, πιπέρι και λάδι.




Χαράζουμε τα κρεμμύδια και τα βράζουμε τόσο όσο να ανοίξουν τα φύλλα τους για να μπορέσουμε να τα πάρουμε.

 Σε ένα τηγάνι ψιλοκόβουμε την πάνσετα και τις καρδούλες  από τα κρεμμύδια μας τα βρασμένα που έχουν μείνει με λίγο λάδι αλάτι πιπέρι και το ρύζι. Τα τσιγαρίζουμε και τα βράζουμε με ένα ποτήρι νερό περίπου 10 λεπτά.!!



Γεμίζουμε τα φύλλα μας τα βάζουμε σε ένα ταψί και ανάμεσα μπορούμε να βάλουμε και κομμάτια από την πάνσετα .  

Ρίχνουμε νεράκι μέχρι τη μέση και λίγο λαδάκι από πάνω. Ψήνουμε μέχρι να πιει όλο το νερό και να πάρουν χρώμα από πάνω. Το ψήσιμο διαρκεί 1 ώρα στους 240 βαθμούς.
Καλή επιτυχία !!!


Gogo Samiou-"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".


ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ