ΥΛΙΚΑ
1 πακετο μακαρονια
10 φετουλες μπεικον
7 φετες γαλοπουλα βραστη.η ζαμπον
λιγο μαιντανο,αλατι
250γρ τυρι γκουντα
λιγη παρμεζανα
κρεμα γαλακτος [εγω εβαλα 2 μικρες]
1 κ σ βουτυρο καλο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
βραζω τα μακαρονια και συγχρονως σ ενα τηγανακι βαζω το βουτυρο μολις λοιωσει ριχνω το ζαμπον μπεικον γυριζω συνεχεια να τσιγαριστουν .στραγγιζω τα μακαρονια κ τα βαζω ξανα μεσα στην κατσαρολα .ριχνω κ τα υλικα απο το τηγανακι ριχνω κ τυρι γκουντα τριμμενο κ λιγη παρμεζανα η οτι αλλο τυρι εχετε σπιτι. βαζω κ την κρεμα μεσα .ανακατευω καλα να παει παντου ριχνω κ λιγο μαιντανο ψιλοκομμενο [αν θελετε]κ κραταω λιγο κ για το σερβιρισμα στο πιατο ..σερβιρω κι αν σας αρεσει βαζετε κ λιγο τυρι παρμεζανα η οτι αλλο απο πανω [προαιρετικο]ειναι φανταστικη γρηγορη λυση!!ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!