ΥΛΙΚΑ
1\ κιλο χοιρινο κομματιαμισο ποτηρακη λαδι
1 κρεμμυδι κομμενο σε ροδελες
2 σκελιδες σκορδο
2 πρασινες πιπεριες κομμενες σε ροδελες
ι κοκκινη πιπερια σε ροδελες
1 πορτοκαλι πιπερια
ι κουτακι μανιταρια 300γρ.
2 καροτα σε ροδελες
αλατι
πιπερι
1 ποτηρι νερου κρασι λευκο
ι κρεμα γαλακτος μεσαια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοταρουμε το χοιρινο στο λαδι προς το τελος ριχνουμε το σκορδο και σβηνουμε με κρασι.
το αφηνουμε να σιγοβρασει λιγο κ στην συνεχεια προσθετουμε το κρεμυδι,τις πιπεριες και τα μανιταρια. ζεστο νερο μεχρι επανω στην κατσαρολα. και το αφηνουμε να σιγοβρασει.ωσπου να το πιει θα εχει γινει λοιωμα,λιγο πριν το τελος προσθετουμε την κρεμα γαλακτος, το πιπερι,και το αλατι. ειναι ενα πολυ νοστιμο φαγητο να το φτιαξετε !!!καλη ορεξη!!!!
Περισσότερες συνταγές ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ