1 ματσάκι άνηθο
3 κρεμμύδια φρέσκα
1 κουταλιά της σούπας πελτέ
...4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε τα φασόλια και τα βάζουμε στην κατσαρόλα μαζί με 4 ποτήρια νερό ,
τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι σχεδόν να τρώγονται.
Τα σουρώνουμε .
Ετοιμάζουμε την σάλτσα τους.
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το ελαιόλαδο και ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια λίγο να μαραθούν,
προσθέτουμε και τον πελτέ ,ανακατεύουμε καλά να διαλυθεί και προσθέτουμε 3 ποτήρια ζεστό νερό,
αφήνουμε να βράσει για 5 λεπτά και προσθέτουμε τα μαυρομάτικα,τον άνηθο, αλάτι, και το πιπέρι.
Βράζετε μέχρι να τα δείτε να χυλώσουν.
3 κρεμμύδια φρέσκα
1 κουταλιά της σούπας πελτέ
...4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε τα φασόλια και τα βάζουμε στην κατσαρόλα μαζί με 4 ποτήρια νερό ,
τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι σχεδόν να τρώγονται.
Τα σουρώνουμε .
Ετοιμάζουμε την σάλτσα τους.
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το ελαιόλαδο και ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια λίγο να μαραθούν,
προσθέτουμε και τον πελτέ ,ανακατεύουμε καλά να διαλυθεί και προσθέτουμε 3 ποτήρια ζεστό νερό,
αφήνουμε να βράσει για 5 λεπτά και προσθέτουμε τα μαυρομάτικα,τον άνηθο, αλάτι, και το πιπέρι.
Βράζετε μέχρι να τα δείτε να χυλώσουν.