ΥΛΙΚΑ
Γαρίδες καθαρισμένες ,αφήνουμε μόνο την ουρίτσα
1 πιπερίτσα καυτερή
1\2 ποτήρι νερού κονιάκ
3 κρεμύδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
3-4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
μαιντανό ψιλοκομμένο
3 κουταλιές σούπας μουστάρδα αραιωμένη σε 1 ποτήρι νερό
αλεύρι γαι το τηγάνισμα
4 κουταλιές βούτυρο & 4 ελαιόλαδο
ελάχιστο αλατοπίπερο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε το τηγάνι με το λάδι και το βούτυρο στο τηγάνι,αλευρώνουμε τις γαρίδες και τις τηγανίζουμε ελαφρώς μόλις να πάρουν λίγο χρώμα για 2-3 λεπτά,αμέσως μετά ρίχνουμε το κονιάκ, την αραιωμένη μουστάρδα,το σκόρδο ,τα κρεμμυδάκια,τον μαιντανό ,την πιπερίτσα,και μαγειρεύουμε για 7 λεπτά περίπου μέχρι να πήξει η σάλτσα του ,και είναι έτοιμο ! Σερβίρετε ζεστό .