Μερίδες: 2
Xρόνος: 30' λεπτά
Bαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολη
|
αλάτι
'πιπέρι
ρίγανη
ελάχιστο ελαιόλαδο
Πλένουμε τις μπριζόλες και τις σκουπίζουμε καλά.
Τις παιρνάμε με λίγο λάδι και τις αφήνουμε για λίγο στο ψυγείο .
Αν ΄έχουμε το τηγάνι με τις ρίγες το βάζουμε στην φωτιά να κάψει καλά και τις βάζουμε μέσα ,το μυστικό τους
είναι να τις γυρίζουμε συχνά και λίγο πριν το τέλος τις αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε και την ρίγανη .
Το ίδιο θα κάνουμε και αν τις ψήσουμε στο gril ,η,στα κάρβουνα .
Τις παιρνάμε με λίγο λάδι και τις αφήνουμε για λίγο στο ψυγείο .
Αν ΄έχουμε το τηγάνι με τις ρίγες το βάζουμε στην φωτιά να κάψει καλά και τις βάζουμε μέσα ,το μυστικό τους
είναι να τις γυρίζουμε συχνά και λίγο πριν το τέλος τις αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε και την ρίγανη .
Το ίδιο θα κάνουμε και αν τις ψήσουμε στο gril ,η,στα κάρβουνα .