Μερίδες: 2
Xρόνος: 25' λεπτά
Bαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολη | Νηστίσιμη
|
λάδι
λεμόνι
μαιντανό
κρεμμύδι
αλατοπίπερο
Καθαρίζουμε και πλένουμε τις τσιπούρες και τις στραγγίζουμε .
Βάζουμε το τηγάνι με τις ρίγες [αν υπάρχει] η πάνω σε μία σχάρα στο γκρίλ και τις ψήνουμε αφού πρώτα τις πασπαλίσουμε με λίγο αλάτι και πιπέρι.
Τις γυρίζουμε μόνο αν έχει ψηθεί η μία πλευρά για να μην μας διαλυθούν.
Αφού ψηθούν τις καθαρίζουμε από το μεσαίο κόκκαλο και τις σερβίρουμε με λαδολέμονο .
ΛΑΔΟΛΕΜΟΝΟ
Σε ένα μπολάκι βάζουμε λίγο λάδι,λεμόνι ,μαιντανό ψιλοκομμένο,και αν σας αρέσει γιατί του δίναι ωραία γεύση κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο ,
Τα χτυπάμε με ένα πηρούνι καλά και περιχύνουμε τα ψάρια μας .
Το ίδιο μπορούμε να κάνουμε και σε άλλα είδη ψαριών που γίνονται ψητά .
Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τον μαιντανό και το κρεμμύδι με ,λάδι,λεμόνι και ρίγανη .
Βάζουμε το τηγάνι με τις ρίγες [αν υπάρχει] η πάνω σε μία σχάρα στο γκρίλ και τις ψήνουμε αφού πρώτα τις πασπαλίσουμε με λίγο αλάτι και πιπέρι.
Τις γυρίζουμε μόνο αν έχει ψηθεί η μία πλευρά για να μην μας διαλυθούν.
Αφού ψηθούν τις καθαρίζουμε από το μεσαίο κόκκαλο και τις σερβίρουμε με λαδολέμονο .
ΛΑΔΟΛΕΜΟΝΟ
Σε ένα μπολάκι βάζουμε λίγο λάδι,λεμόνι ,μαιντανό ψιλοκομμένο,και αν σας αρέσει γιατί του δίναι ωραία γεύση κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο ,
Τα χτυπάμε με ένα πηρούνι καλά και περιχύνουμε τα ψάρια μας .
Το ίδιο μπορούμε να κάνουμε και σε άλλα είδη ψαριών που γίνονται ψητά .
Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τον μαιντανό και το κρεμμύδι με ,λάδι,λεμόνι και ρίγανη .