φύλο κρούστας κομμένο σε μακρόστενες λωρίδες περίπου 7 πόντους
300 γραμ.φέτα
6 κουταλιές σούπας γάλα [προτείνω εβαπορέ]
1-2 αβγά
πιπέρι
λάδι για το τηγάνι
Σε ένα μπολάκι λιώνουμε την φέτα με το πιρούνι,προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά.αβγά,πιπέρι,γάλα ,ανακατεύουμε καλά.
Βαζουμε στην άκρη κάθε λωρίδας 1 κουταλιά κοφτή από την γέμιση και τυλίγουμε σε τρίγωνα.
εχουμε βάλει το λάδι στο τηγάνι να κάψει ελαφρώς τα τοποθετούμε μέσα και τηγανίζουμε μέχρι να ροδοκοκκινήσουν .
Τοποθετούμε για λίγο σε χαρτί κουζίνας και μετά στο πιάτο σερβιρίσματος .
Για περισσότερες συνταγές πατήστε εδω Μαγειρική και Συνταγές
Βαζουμε στην άκρη κάθε λωρίδας 1 κουταλιά κοφτή από την γέμιση και τυλίγουμε σε τρίγωνα.
εχουμε βάλει το λάδι στο τηγάνι να κάψει ελαφρώς τα τοποθετούμε μέσα και τηγανίζουμε μέχρι να ροδοκοκκινήσουν .
Τοποθετούμε για λίγο σε χαρτί κουζίνας και μετά στο πιάτο σερβιρίσματος .
Για περισσότερες συνταγές πατήστε εδω Μαγειρική και Συνταγές