Μούς σοκολάτας με μπανάνα Posted on 02:35by gata ΥΛΙΚΑ 300 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα 100 ml φρέσκο γάλα 300 ml κρέμα γάλακτος 3 μπανανες κομενες σε φετες Βανιλια φρεσκια ΕΚΤΕΛΕΣΗ 1.Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ σε παχύρευστη μορφή και στη συνέχεια τη βάζουμε στο ψυγείο. 2.Ζεσταίνουμε το γάλα σε κατσαρόλα μέχρι να έρθει σε σημείο βρασμού μαζι με την βανιλια. Σουρώνουμε το γάλα και αφαιρούμε τη βανιλια. Περιχύνουμε στη θρυμματισμένη σοκολάτα. Με μια σπάτουλα ανακατεύουμε για να λιώσει η σοκολάτα. Σταματάμε όταν το μείγμα γίνει λείο και ομοιόμορφο. Αφήνουμε να περάσουν 5 λεπτά για να κρυώσει η σοκολάτα. 3.Βγάζουμε την κρέμα από το ψυγείο και λίγη - λίγη ανακατεύοντας απαλά τη ρίχνουμε στη σοκολάτα. Η μους θα είναι έτοιμη όταν το μείγμα γίνει απαλό και ομοιόχρωμο. 4.Ψιλοκόβουμε σε φετες τις μπανανες και τα προσθέτουμε στη μους. Ανακατεύουμε καλά ώστε να σκεπαστουν με την μους. Αφήνουμε στο ψυγείο για 2 με 3 ώρες να παγώσει καλά και να σταθεροποιηθεί. Μολις σερβιρουμε κοβουμε σε φετες μια μπανανα και στολιζουμε. ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis!Κοινοποίηση στο XΜοιραστείτε το στο Facebook