Υλικά
125γρ. γιαούρτι125γρ. μαργαρίνη
1 φακελάκι μπέκιν πάουντερ [2 κουταλιές σούπας]
250γρ. αλεύρι
αλάτιΓια τη γέμιση
Μερέντα
Εκτέλεση
Βάζoυμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά (εκτός της γέμισης), προσθέτοντας σταδιακά το αλεύρι και ζυμώνετε μέχρι να δημιουργηθεί μια εύπλαστη ζύμη.
Την ανοίγουμε σε διάμετρο περίπου 30εκ. και τη χωρίζουμε σε 8 τριγωνικά κομμάτια (σαν πίτσα}
Σε κάθε κομμάτι βάζουμε μια κουταλιά μερέντα και διπλώνουμε τα κομμάτια σε σχήμα κρουασαν
Τοποθετούμε τα κρουασάν σε ένα ταψί και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 με 25 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
Σημείωση
Μπορούμε να αντικαταστήσουμε την μερέντα με μαρμελάδα της αρεσκείας μας