1 ζαχαρούχο γάλα
2 φλυτζάνια του τσαγιού καρυδόψυχα
500 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος ,η μαύρη κατά προτίμηση
λαδόκολλα
λίγο βούτυρο
Εκτέλεση
Βάζουμε ένα κατσαρολάκι με νερό στην φωτιά κι από πάνω ένα μπολάκι με την σοκολάτα σε κομματάκια και το ζαχαρούχο γάλα μαζί [το λεγόμενο μπαίν μαρί ] και τα λιώνουμε .
Μόλις λιώσουν προσθέτουμε τα καρύδια ολόκληρα και ανακατεύουμε καλά.
Σε ένα μικρό τετράγωνο σκεύος υπολογίζοντας το γλυκό μας να είναι 3 με 4 πόντους πάχος στρώνουμε λαδόκολλα βουτυρώνουμε όλη την επιφάνεια και ρίχνουμε το μίγμα στρώνοντας ομοιόμορφα την επιφάνεια .
Το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει και το κόβουμε σε τετράγωνα κομματάκια ,πραγματικά υπέροχο !!!
Δείτε περισσότερες συνταγές πατώντας ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ