Υλικά
- 1 φύλλο σφολιάτας
- 3 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλική
- 1 κ.σ. κανέλα
- 2 κ.σ. σταφίδες (προεραιτικά)
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολάκι ρίχνουμε σχεδόν όλη τη ζάχαρη με την κανέλα και ανακατεύουμε.
- Ανοίγουμε τη σφολιάτα και πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και τις σταφίδες, που έχουμε μουλιάσει σε λίγο κονιάκ.
- Κόβουμε τη σφολιάτα σε σχετικά χοντρές λωρίδες και αυτές στη μέση.
- Τυλίγουμε σε ρολό αντίστροφα την μία άκρη από την άλλη σαν σαλιγκαράκι και βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα. Πασπαλίζουμε από πάνω με τη ζάχαρη που έχουμε αφήσει.
- Βάζουμε στο φούρνο στους 200º C για περίπου 20′.