Υλικά μερίδες 4
8 μέτριες πατάτες κομμένες κυδωνάτες και ξανά κομμένες στην μέση
7-8 φετούλες μπέικον κομμένες με το χέρι σε μικρά κομματάκια
2 κουταλιές τις σούπας μουστάρδα αραιωμένη σε ένα ποτήρι νερό
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
1/2 ποτήρι του νερού νερό
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε πλένουμε και κόβουμε τις πατατούλες και τις τοποθετούμε μέσα στο ταψάκι μας
Ρίχνουμε από πάνω το λάδι την μουστάρδα αραιωμένη,το αλατοπίπερο,την ρίγανη ,τομισό ποτήρι νερό και το ψιλοκομμένο μπέικον .
Ανακατεύουμε πολύ καλά και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς ανακατεύοντας σε τακτικά διαστήματα .Πεντανόστιμο φαγητό !!!Καλή όρεξη !!!
Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ