Υλικά
- 500 γρ. λιγκουίνι
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 3 κ.σ. φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
- 3 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
- 5 κ.σ. μπέικον κομμένο σε κύβους
- ½ κιλό άσπρα μανιτάρια κομμένα σε φέτες
- 6 μικρά μπουκέτα μπρόκολου βρασμένα
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 Pummaro στο τρίφτη
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 1 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
- Αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
- 1 Σε ένα βαθύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά σοτάρουμε ελαφρά το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο
- 2 Ανακατεύουμε για ένα λεπτό και ρίχνουμε το σκόρδο, και τα μανιτάρια
- 3 Άφήνουμε τα για λίγο να βράσουν στο ζουμί τους και μετά πρόσθεσε το Pummaro
- 4 Λίγο πριν δέσει η σάλτσα, ρίχνουμε το μπρόκολο, το βασιλικό και το μαϊντανό
- 5 Συγχρόνως βράζουμε τα λιγκουίνι σε αλατισμένο νερό.
- 6 Όταν είναι έτοιμα, τα σουρώνουμε , προσθέτουμε τη σάλτσα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα και Καλή Ορεξη !!