πιπεριές κόκκινες ή πράσινες ή ανάμεικτες | Πλένουμε και τρυπάμε τις πιπεριές με ένα μαχαίρι. Τις βάζουμε στη σχάρα του φούρνου και ψήνουμε στον αέρα με γκριλ. Μόλις μαυρίσουν λίγο από τη μια πλευρά γυρίζουμε από την άλλη. Να μη μαυρίσουν πολύ. Τις βγάζουμε από το φούρνο και τις βάζουμε αμέσως σε σακούλα για να ξεφλουδίζονται εύκολα μετά. Όταν κρυώσουν τις ξεφλουδίζουμε και τις διατηρούμε στο ψυγείο αν θέλουμε με ξύδι, αλάτι σκόρδο και λάδι. ΔΕΙΤΕ περισσότερες συνταγές ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ |