Τα υλικά
4 κουταλιές σούπας ζελατίνη σε κόκους ( είναι περίπου 6 φάκελοι)
1 φλιτζάνι κρύο νερό
1 1/2 φλιτζάνια βραστό νερό
4 φλιτζάνια ζάχαρη
1/4 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα γεύση σαν λεμόνι ή μέντα ,η κεράσι.η ότι σας αρέσει
1-2 σταγόνες χρώμα ζαχαροπλαστικής (Θα χρησιμοποιηθεί για τέσσερα η περισσότερα χρώματα αν θέλουμε χρωματιστά )
επιπλέον ζάχαρη για την επικάλυψη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, διαλύουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό για πέντε λεπτά.
Ανακατέψτε σε βραστό νερό μέχρι να διαλυθεί η ζελατίνη.
Ανακατέψτε τη ζάχαρη μέσα .
Αφήστε το να πάρει μια βράση σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και βράζουμε για 25 λεπτά. Ανακατεύετε συνεχώς.
Ρίχνουμε το μείγμα σε 4 μικρά δοχεία
1-2 σταγόνες χρώμα των τροφίμων σε κάθε μπωλ.
Ανακατέψτε καλά μέχρι να ανακατευτούν.
Καλύψτε τη κατσαρόλα και τη νύχτα στο ψυγείο.
Κόψτε μίγμα ζελατίνης σε 3/4 ίντσας κύβους χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι που βυθίζεται σε ζεστό νερό.
Κυλάμε κύβους και ρολό σε ζάχαρη μέχρι να επικαλυφθούν από όλες τις πλευρές.
Τοποθετήστε σε χαρτί και αφήστε τες σε θερμοκρασία δωματίου για δύο ημέρες για να κρυσταλλωθούν.
4 κουταλιές σούπας ζελατίνη σε κόκους ( είναι περίπου 6 φάκελοι)
1 φλιτζάνι κρύο νερό
1 1/2 φλιτζάνια βραστό νερό
4 φλιτζάνια ζάχαρη
1/4 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα γεύση σαν λεμόνι ή μέντα ,η κεράσι.η ότι σας αρέσει
1-2 σταγόνες χρώμα ζαχαροπλαστικής (Θα χρησιμοποιηθεί για τέσσερα η περισσότερα χρώματα αν θέλουμε χρωματιστά )
επιπλέον ζάχαρη για την επικάλυψη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, διαλύουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό για πέντε λεπτά.
Ανακατέψτε σε βραστό νερό μέχρι να διαλυθεί η ζελατίνη.
Ανακατέψτε τη ζάχαρη μέσα .
Αφήστε το να πάρει μια βράση σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και βράζουμε για 25 λεπτά. Ανακατεύετε συνεχώς.
Ρίχνουμε το μείγμα σε 4 μικρά δοχεία
1-2 σταγόνες χρώμα των τροφίμων σε κάθε μπωλ.
Ανακατέψτε καλά μέχρι να ανακατευτούν.
Καλύψτε τη κατσαρόλα και τη νύχτα στο ψυγείο.
Κόψτε μίγμα ζελατίνης σε 3/4 ίντσας κύβους χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι που βυθίζεται σε ζεστό νερό.
Κυλάμε κύβους και ρολό σε ζάχαρη μέχρι να επικαλυφθούν από όλες τις πλευρές.
Τοποθετήστε σε χαρτί και αφήστε τες σε θερμοκρασία δωματίου για δύο ημέρες για να κρυσταλλωθούν.