Υλικά
400
γρ. μούρα,
300 γρ. ζάχαρη
1 φλ.τσαγιού νερό
χυμό μισού
λεμονιού
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τα μούρα και κόβουμε με ψαλίδι τα κοτσανάκια .
Εν τω μεταξύ βάζουμε σε κατσαρόλα το νερό με την ζάχαρη να βράσουν για 10 λεπτά και μετά προσθέτουμε τα μούρα .
Τα αφήνουμε για 10 λεπτά να βράσουν και πριν τα αποσύρουμε από την φωτιά ρίχνουμε και τον χυμό λεμονιού.
Όταν κρυώσει εντελώς το φυλάσσουμε σε βάζα .Καλή επιτυχία !!