Υλικά
— 1 φακελάκι ξηρή μαγιά
— 1 κ.γλ κοφτό αλάτι
— αλεύρι σίκαλις ή ολικής ή Ζέα όσο πάρει
— 1κ.σ. σπορέλαιο
— μαρμελάδα με στέβια
— κανέλα σκόνη
Εκτέλεση
Μέσα στο χλιαρό γάλα βάζουμε την μαγιά και το σπορέλαιο και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το αλεύρι και αλάτι
.Ζυμώνουμε ελαφρά ίσα να μη κολλάει η ζύμη στα χέρια.
Δεν το αφήνουμε να φουσκώσει δεν χρειάζεται!!!
Κάνουμε μικρό πιτάκι βάζουμε στο κέντρο λίγο μαρμελάδα με στέβια πασπαλίζουμε με κανέλα και κλείνουμε με τα δάκτυλα τα πλαϊνά να σχηματιστεί αστεράκι.
Ψήνουμε στους 180 αέρα για 10 λεπτά το πολύ!!Καλή επιτυχία !!!
Συνταγή Maria Kourti -Οι Κουζινίστες