2 φιλέτα στήθος κοτόπουλο
3 πιπεριές χρωματιστές κόκκινη πράσινη πορτοκαλί
1 κρεμμύδι μέτριο
1 σκελίδα σκόρδο βάζω 2 εγώ μ αρέσει
1 κουτάκι ντοματάκια κονκασέ
1 φλυτζανάκι του καφέ μουστάρδα
αλάτι πιπέρι ρίγανη πάπρικα
Ελαιόλαδο
1/2 κούπα νερό
Εκτέλεση
Κόβουμε το κοτόπουλο σε μπουκίτσες και σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το λάδι και σοτάρουμε το κοτόπουλο να πάρει χρώμα.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδιμε το σκόρδο και το ρίχνουμε στο κοτόπουλο να τσιγαριστούν λίγάκι όλα μαζί.
Αμέσως μετά ρίχνουμε τις πιπεριές όλες αφού τις έχουμε κόψει ψιλές ροδελίτσες κι ανακατεύουμε μέχρι να μαραθούν οι πιπερίτσες μας
Προσθέτουμε τώρα την μουστάρδα [βγάζει υπέροχο άρωμα ] αλάτι πιπέρι ρίγανη ντοματάκια και μισή κούπα νερό.
Ανακατεύουμε καλά και περιμένουμε να πάρει βράσει.
Σε 5 λεπτάκια αδειάζουμε το φαγητό μας σε ταψάκι και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στούς 180 βαθμούς μέχρι να πιεί όλο το νεράκι και να πήξει η σάλτσα του.
Συνήθως τοσερβίρω με ρυζάκι σκέτο βρασμένο γιατί του δίνει γεύση ωραία το κοτόπουλο με την σάλτσα του.
Για μεγαλύτερη απογείωση ρίχνουμε τριμμένο τυράκι από πάνω όταν σερβίρουμε .
Συνταγή Zeta Sideri Oι Κουζινίστας