Υλικά
250 γρ μαργαρίνη(Χάρτινο)
1γάλα ζαχαρούχο,
4 κουταλιές της σούπας κακάο,
1πακέτο μπισκότα oreo
1/2 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
Οδηγίες
Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε τη μαργαρίνη,προσθέτουμε το κακάο και ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε το ζαχαρούχο, ανακατεύουμε και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Βάζουμε τα μπισκότα μας στο μούλτι και τα κάνουμε σκόνη.
Τα βάζουμε στο μείγμα με το ζαχαρούχο και ανακατεύουμε.
Αφήνουμε να κρυώσει καλά και μετά φτιάχνουμε μικρά τρουφάκια,τα βουτάμε σε ινδικάρυδο και τρούφα!!
Συνταγή από την φίλη Μαρία Μάρδα .