Δείτε περισσότερες συνταγές ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Συστατικά:
- 200 γρ μοτσαρέλα
- 100 γρ τυρί ρεγκάτο
- 100 g κεφαλοτύρι
- 100 γρ Philadelphia
- ξύσμα από ένα λεμόνι
- 1 φλιτζάνι ζαμπόν, ψιλοκομμένο
-1 αυγό
- 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι
- 1 πρέζα πιπέρι
- Λάδι για τηγάνισμα
- 1 αυγό, χτυπημένο
- 1 ½ φλιτζάνι φρυγανιά
- 1 ½ φλιτζάνι αλεύρι
Οδηγίες
Ανακατέψτε όλα τα υλικά εκτός από τα 1 χτυπημένο αυγό και την φρυγανιά
Πλάθετε το μείγμα σε μπαλάκια , βουτάτε σε αλεύρι, χτυπημένο αυγό και φρυγανιά.
Ζεσταίνετε το λάδι σε μεγάλο τηγάνι. Τηγανίζετε τις κροκέτες μέχρι να ροδίσουν.
Τοποθετήτε τις κροκέτες σε απορροφητικό χαρτί, αφήνετε να κρυώσουν για 3 λεπτά πριν
από το σερβίρισμα.
Απολαύστε το.