Υλικά
1κιλό στήθος κοτόπουλο κομμένο σε λωρίδες ( πιο παχιές όχι όπως κόβουμε το κινεζικό)
Μισό κιλό γιαούρτι στραγγιστό
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα
Προαιρετικά 1-2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
Τρίμμα φρυγανιάς
Για τη sauce
2-3 κουταλιές μουστάρδα
2 κουταλιές μαγιονέζα
1 κ.γ. Κέτσαπ
Τι κάνουμε
Μαριναρεις τις κοτομπουκιες στο γιαούρτι, στο οποίο έχεις ρίξει το αλατοπίπερο,τη πάπρικα και το σκόρδο και τα αφήνεις για μια ώρα στο ψυγείο. Στη συνέχεια τα περνάς από τη φρυγανιά και τα ψήνεις στους 180 ο για 20´.
Φτιάχνεις τη sauce ανακατεύοντας τα υλικά μαζί και έτοιμο!Καλή όρεξη !!!!
Οι λιχουδιές της Εφης
1κιλό στήθος κοτόπουλο κομμένο σε λωρίδες ( πιο παχιές όχι όπως κόβουμε το κινεζικό)
Μισό κιλό γιαούρτι στραγγιστό
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα
Προαιρετικά 1-2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
Τρίμμα φρυγανιάς
Για τη sauce
2-3 κουταλιές μουστάρδα
2 κουταλιές μαγιονέζα
1 κ.γ. Κέτσαπ
Τι κάνουμε
Μαριναρεις τις κοτομπουκιες στο γιαούρτι, στο οποίο έχεις ρίξει το αλατοπίπερο,τη πάπρικα και το σκόρδο και τα αφήνεις για μια ώρα στο ψυγείο. Στη συνέχεια τα περνάς από τη φρυγανιά και τα ψήνεις στους 180 ο για 20´.
Φτιάχνεις τη sauce ανακατεύοντας τα υλικά μαζί και έτοιμο!Καλή όρεξη !!!!
Οι λιχουδιές της Εφης