Δείτε έναν πανεύκολο και γρήγορο τρόπο ΜΟΝΟ 15 λεπτών περίπου !!
[Οι εικόνες είναι από ένα γλυκό καταπληκτικό που έφτιαξα και θα σας το δείξω σύντομα]
1η 2 ζαχαρούχα η όσα χρειαζόμαστε
1 κουτ σούπας βούτυρο
Τι κάνουμε .
Αδειάζουμε 1 η 2 κουτιά ζαχαρούχο γάλα σε κατσαρολάκι .
Προσθέτουμε και το βούτυρο
Σε ΜΕΤΡΙΑ θερμοκρασία αρχίζουμε και ανακατεύουμε με το σύρμα [αυγοδάρτη ]
η με ένα κουτάλι.
Ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να δούμε ότι το ζαχαρούχο μας αρχίζει και καραμελώνει.
Μόλις πάρει να γίνετε ξανθωπό προς σκούρο σαν καραμέλα το κατεβάζουμε από την φωτιά και είναι έτοιμο για χρήση ,να το προσθέσουμε στο γλυκό μας ,
Μπορούμε να ενσωματώσουμε μέσα ότι θέλουμε η και σκέτο .
Εγώ εδώ πρόσθεσα κακάο και σαντιγί για να το χρησιμοποιήσω στο γλυκό μου
ΠΡΟΣΟΧΗ
Δεν το βράζουμε πολύ περισσότερη ώρα για να γίνει πολύ σκούρο γιατι σκληραίνει μόλις ξανθίσει το αποσύρουμε από την φωτιά και η γεύση του είναι πλέον καραμέλας .! Χρώμα όπως το βλέπετε στις φωτογραφίες,Καλή επιτυχία!!
Δείτε περισσότερες συνταγές πατώντας ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ .