Υλικά
2 φιλέτα κοτόπουλο
3 χρωματιστές πιπεριές -πράσινη -κόκκινη -κίτρινη
1 πιπεριά Φλωρίνης
1 μικρή κρέμα γάλακτος
λίγο λάδι
1 χυμό από 1 πορτοκάλι
1 ποτηράκι κρασιού κρασί
1 κρεμμύδι μέτριο ξερό
2 σκελίδες σκόρδο
Εκτέλεση
Κόβουμε το φιλέτο σε μπουκίτσες το ξεπλένουμε και το στραγγίζουμε.
βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα ρίχνουμε το σκόρδο το κρεμμύδι και τις πιπεριές ολα κομμένα σε λεπτές λουριδίτσες και τα σοτάρουμε για 5 λεπτά.
Προσθέτουμε και τις μπουκίτσες και σοτάρουμε για λίγο .
Καθώς και το αλατοπίπερο
Σβήνουμε με το κρασί και το χυμό από το πορτοκάλι.
Προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό περίπου 1/2 ποτήρι του νερού και σιγομαγειρεύουμε μέχρι να πήξει η σάλτσα .
Προσθέτουμε αμέσως την κρέμα γάλακτος ανακατεύουμε και σε 5 λεπτά το αποσύρουμε από την φωτιά.Γίνετε πολύ γρήγορα είναι πεντανόστιμο και το συνοδεύουμε με ότι μας αρέσει .Καλή όρεξη !!!
Δείτε περισσότερες συνταγές ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ