Υλικά :
300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
300 γρ. γάλα χλιαρό
2 αυγά
1 φλιτζανάκι του καφέ λάδι
1/2 κ.γ. μαγιά
2 κ.γ. αλάτι
1 κ.γ. ζάχαρη
6 φέτες ζαμπόν
6 φέτες τυρί
σουσάμι
Για περισσότερες συνταγές πατήστε ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Εκτέλεση:
Σε
ένα μπωλ ανακατεύουμε με το σύρμα μας το γάλα, την μαγιά και την
ζάχαρη, προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το αλεύρι
συνεχίζοντας το χτύπημα. Ρίχνουμε και το αλεύρι λίγο λίγο μέχρι να
γίνει ένας σφιχτός χυλός. Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι 24 εκ. περίπου και
ρίχνουμε μέσα το μισό από το μείγμα μας, στρώνουμε σε όλη την επιφάνεια
το ζαμπόν και το τυρί , σκεπάζουμε με το υπόλοιπο μείγμα. Στρώνουμε
καλά με το κουτάλι, πασπαλίζουμε με σουσάμι από πάνω και ψήνουμε σε
προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει καλά η
επιφάνεια.
Καλή επιτυχία.
Μαρία Καλοκάθη.