Υλικα για 2 μερίδες
6 με 7 αυγά
7 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες με την φλούδα τους όχι τριμμένες
αλάτι -πιπέρι
λίγη ζάχαρη
Ελαιόλαδο κατά βούληση
Τί κάνουμε
Πλένουμε καλά τις ντομάτες και μέσα στην κατσαρολίτσα που θα φτιάξουμε το καγιανά μας τις ψιλοκόβουμε με το μαχαίρι.
Ανάβουμε το μάτι της κουζίνας και μόλις αρχίσει να αχνίζει με ξύλινη κουτάλα ανακατεύουμε το μυστικό του φαγητού βρίσκε τε εδώ σ αυτό το σημείο για να μην μας βγεί με νερό και λάδι στο πιάτο πρέπει οπωσδήποτε η ντομάτα να ψηθεί και να πιεί όλα τα υγρά της τόσο πολύ που θα νομίζουμε ότι άρχισε να κολά στην κατσαρόλα ,σας δείχνω φωτογραφίες
Δείτε πολλές συνταγές πατώντας ΕΔΩ --> ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Σιγομαγειρεύουμε για 10 λεπτά περίπου προσθέτοντας το αλάτι το πιπέρι και λίγη ζαχαρίτσα για να κόψει η ξυνίλα της ντομάτας ανακατεύουμε συχνά μην μας κολλήσει και με μόλις δούμε ότι ψήθηκε το αυγό κατεβάζουμε σερβίρουμε μαζί με σαλάτα και φέτα και απολαμβάνουμε ένα πραγματικά πεντανόστιμο φαγητό.Καλή σας όρεξη !!!
Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΉ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ