Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Πατάτες στο φούρνο -το κάτι άλλο σε γεύση !!!






 Yλικά
για ένα ταψάκι 25αρι
6 πατάτες  διαλέγουμε μακριές
1 κρέμα γάλακτος 200 γραμ.
1ποτήρι του νερού γάλα
αλάτι πιπέρι
τυρί κασέρι τριμμένο ή γκούντα

Τι κάνουμε
Πλένουμε και κόβουμε τις πατάτες ροδέλες πάχους μισού εκατοστού.
Τις τοποθετούμε στο ταψάκι όπως βλέπετ στις φωτογραφίες.







Για να δείτε περισσότερες συνταγές πατήστε ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ


Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος από πάνω καθώς και 1 ποτήρι γάλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο περίπου 15 με 20 λεπτά στους 170 βαθμούς αέρα ανάλογα τον φούρνο.












Τσιμπήστε μία πατάτα με ένα πιρούνι να δείτε αν έχει ψηθεί.
Βγάζουμε το ταψάκι από τον φούρνο αν η πατάτες έχουν ψηθεί πασπαλίζουμε όλη την επιφάνει με το τριμμένο τυρί και ξαναφουρνίζουμε για 10 λεπτάκια ίσα να λιώσει το τυρί .Τι να σας πώ δεν υπάρχουν λόγια είναι υπέροχο !!!Καλή όρεξη !!!
Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Αν θέλουμε μπορούμε να περάσουμε από το τηγάνι λίγα κομματάκια μπέικον και να τα προσθέσουμε την στιγμή που βάζουμε την κρέμα και το γαλα γίνετε πιο πικάντικο.