ΥΛΙΚΑ
½ κιλό λουκάνικα χωριάτικα
1 κιλό πιπεριές κόκκινες και πράσινες
1 κρεμμύδι ξερό
4-5 σκελίδες σκόρδο
2 τομάτες φρέσκιες
1 κουτ. της σούπας πελτέ τομάτας
1 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο
Αλατοπίπερο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε σε ροδέλες (ότι πάχους θέλουμε) τα χωριάτικα λουκάνικα. Το ίδιο κάνουμε με τις πιπεριές αφού τις έχουμε πλύνει και καθαρίσει καλά. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και το αφήνουμε στην άκρη. Κατόπιν ξεκινάμε να ψιλοκόβουμε την φρέσκια τομάτα μας την οποία προσέχουμε μην λιώσουμε κατά την διαδικασία του τεμαχίσματος. Τώρα που έχουμε ετοιμάσει όλα τα υλικά μας τα τοποθετούμε στη γάστρα ή σε ένα πυλινο και τα ανακατεύουμε όλα πολύ καλά. Προθερμαίνουμε το φούρνο και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά. Μόλις το φαγητό μας πάρει χρώμα είναι έτοιμο και το σερβίρουμε.
Καλή όρεξη