Υλικά
Για 4-6 άτομα
6 μελιτζάνες φλάσκες
2 ντομάτες ψιλοκομμένες
150 γραμμάρια φέτα θρυμματισμένη
Αλατοπίπερο
3 -4 κλωναράκια δυόσμου-ή μαϊντανό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
Τρυπάτε τις μελιτζάνες με το πιρούνι τις κόβετε στην μέση και τις βάζετε σε ταψάκι, να ψηθούν για 30 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
Τις βγάζετε, αφήνετε να κρυώσουν ελαφρά και τις σκάβεται λίγο για να βάλετε τα υλικά της γέμισης.
Με ένα κουταλάκι γεμίζετε τις μελιτζάνες με την ψιλοτριμμένη φέτα και λίγο από την γέμιση που βγάλατε -και ξαναβάλετε για ψήσιμο να πάρει χρώμα η φέτα στο γκριλ ψιλοκόβετε ντομάτα και μαϊντανό ή δυόσμο και τα προσθέτετε από πάνω επίσης λίγο αλάτι,-προαιρετικά- πιπέρι και σερβίρουμε.
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ