ΥΛΙΚΑ
3 στήθη από κοτόπουλο κομμένο σε μπουκίτσες
1 μικρή κρέμα γάλακτος
1 πιπεριά κομμένη ροδέλες
1/2 κουταλάκι κάρυ για κοτόπουλο
αλάτι-πιπέρι
1/2 ποτήρι του νερού κρασί λευκό
1 μικρό κουτάκι σε κονσέρβα μανιτάρια ψιλοκομμένα
5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
λίγο αλεύρι
Πλένουμε και κόβουμε σε μπουκίτσες το κοτόπουλο [στήθος χωρίς πέτσα]
Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι να ζεσταθεί .
Αλευρώνουμε ελαφρώς τις μπουκίτσες και τις τηγανίζουμε σε σιγανή φωτιά κάτι σαν σωτάρισμα περισσότερο,μετά από 15 -20 λεπτά προσθέτουμε τις πιπεριές ,και τα μανιτάρια αφού πρώτα τα στραγγίξουμε και τα ξεπλύνουμε καλά.
Μαγειρεύουμε μέχρι να μαραθούν οι πιπεριές και αμέσως σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε αλάτι,πιπέρι και κάρυ .
Σιγομαγειρεύουμε μέχρι να εξατιστεί το κρασί σε σιγανή θερμοκρασία κι αμέσως προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος να πάει παντού .Σε 3 λεπτά αποσύρωμε το φαγυτό από την φωτιά ,κι είναι έτοιμο !
Σερβίρουμε η με πατάτες τηγανιτές η με ρύζι πιλάφι ,καλή όρεξη !
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ