Πτι-φουρ Υλικά
150 γρ Βιτάμ
150 γρ ζάχαρη άχνη
2 αυγά
300 γρ αλεύρι
1 κουτ γλυκού μπεικιν
1 βανίλια
Λίγο κονιάκ και ξύσμα λεμονιού
Κουβερτούρα ινδοκάρυδο και μαρμελάδα
Χτυπάμε το Βιτάμ με την άχνη ρίχνουμε τα αυγά το κονιάκ το ξύσμα λεμονιού και την βανίλια.
Τέλος το αλεύρι με το μπεικιν και ανακατεύουμε.
Με κορνέ κάνουμε ότι σχέδιο θέλουμε.
Ψήνουμε στο 180 για 10 με 15 λεπτά όχι παραπάνω.
όταν κρυώσουν βάζουμε μαρμελάδα και τα κολλάμε μεταξύ τους.
Λιώνουμε κουβερτούρα τα βουτάμε λίγο και μετά στο ινδοκαρυδο!
Περίπου 24 κομμάτια είναι η δόση αυτή!
Maria Orli-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ