Φανταστικά!!! Υπέροχα!!!
Υλικά:
275 γρ βούτυρο μαλακό
375 γρ ζάχαρη
4 μεγάλα αυγά
75 γρ κακάο σκόνη
100 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
100 γρ σταγόνες κουβερτούρα.
Εκτέλεση:
Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι 30εκ x 23εκ και βάζουμε και αντικολιτική κόλλα προσέχοντας να απλωθεί σωστά στις γωνίες.
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και τα χτυπάμε με μίξερ.
Βάζουμε το μείγμα στο ταψάκι και το απλώνουμε καλά και στις γωνίες.
Μειώνουμε την επιφάνεια με σπάτουλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C αέρα για περίπου 40 με 45 λεπτά.
Στα τελευταία 10 λεπτά αν δείτε ότι σκληραίνει πολύ η επιφάνεια και δεν είναι ψημένο μέσα σκεπάστε με αλουμινόχαρτο.
Μόλις τα βγάλετε αφήστε να κρυώσουν στο ταψάκι και μετά να τα κόψετε σε τετράγωνα κομμάτια.
Καλή επιτυχία!!!
Elena Psillia ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ