Θα χρειαστούμε μακρόστενα φραντζολάκια σάλτσα τυρί πάριζα σαλάμι ντομάτα και πιπεριά..!!
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι βάζετε μία ντομάτα τριμμένη με λίγο δυόσμο αλάτι και πιπέρι λάδι και αφήνετε μέχρι να πήξει...
Αν έχετε σπιτική σάλτσα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή απευθείας στα ψωμάκια..
Αλείφετε τα ψωμάκια με την σάλτσα αφού τα κόψετε στη μέση ,ρίχνετε τυράκι που λιώνει πάνω στη σάλτσα πάριζα σε κομμάτια σαλάμι αέρος ντομάτα πιπεριά...
Τα βάζετε πάνω σε τοστιέρα σκεπάζετε με λαδόκολλα από πάνω κλείνετε την τοστιέρα και περιμένετε μερικά λεπτά να ψηθούν..!!!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Gogo SamiouΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ