Μιλφέιγ !!!
Τέλειο Μιλφέιγ κανείς???? Πολύ εύκολο!!!
Χρειαζόμαστε Σφολιατινια,κρέμα,σαντιγί!!!!!!!
Υλικά Κρέμας:
1 λίτρο γάλα φρέσκο αγελαδινό,
5 κ.σ.ζαχαρη,
4 κ.σ γεμάτες κορν φλαουρ,
2 κ.σ.γεματες αλεύρι,
1 βανίλια,
50 γρ βούτυρο σε κομματάκια,
2 κρόκους αυγών!
Εκτέλεση::
Βάζουμε λίγο κρύο γάλα σε ένα μπολακι και διαλύουμε μέσα το κορν-αλευρι!
Βάζουμε το υπόλοιπο γάλα με την ζάχαρη να ζεσταθεί!
Ρίχνουμε το μείγμα ανακατεύουμε και όταν πήξει την κατεβάζουμε!
Ρίχνουμε τους κρόκους,την βανίλια και τέλος το βούτυρο!
Και ξεκινάμε:
Βάζουμε μια στρώση Σφολιατινια στο τάπερ η ταψί η και πυρέξ!
Ρίχνουμε την μισή κρέμα!
Βάζουμε πάνω στην κρέμα μια στρώση σφολιάτα!
Ξανά κρέμα και κλείνουμε με Σφολιατινια!
Χτυπάμε και μια ΣΑΝΤΙΓΊ:
Χτυπάμε 2 φακελάκια σκόνη γκαρνι όπως αναγράφει η συσκευασία!
Βάζουμε πάνω στο γλυκό!
Και τελειώνουμε διακόσμηση με τριμμένα Σφολιατινια!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Tzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!