Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021

Μιλφέιγ !!!


Τέλειο Μιλφέιγ κανείς???? Πολύ εύκολο!!!

Χρειαζόμαστε Σφολιατινια,κρέμα,σαντιγί!!!!!!!

 Υλικά Κρέμας:

1 λίτρο γάλα φρέσκο αγελαδινό,

5 κ.σ.ζαχαρη,

4 κ.σ γεμάτες κορν φλαουρ,

2 κ.σ.γεματες αλεύρι,

1 βανίλια,

50 γρ βούτυρο σε κομματάκια,

2 κρόκους αυγών!

Εκτέλεση::

Βάζουμε λίγο κρύο γάλα σε ένα μπολακι και διαλύουμε μέσα το κορν-αλευρι!

Βάζουμε το υπόλοιπο γάλα με την ζάχαρη να ζεσταθεί!

 Ρίχνουμε το μείγμα ανακατεύουμε και όταν πήξει την κατεβάζουμε!

Ρίχνουμε τους κρόκους,την βανίλια και τέλος το βούτυρο!

Και ξεκινάμε:

Βάζουμε μια στρώση Σφολιατινια στο τάπερ η ταψί η και πυρέξ!

Ρίχνουμε την μισή κρέμα!

Βάζουμε πάνω στην κρέμα μια στρώση σφολιάτα!

Ξανά κρέμα και κλείνουμε με Σφολιατινια!

Χτυπάμε και μια ΣΑΝΤΙΓΊ:

Χτυπάμε 2 φακελάκια σκόνη γκαρνι όπως αναγράφει η συσκευασία!

Βάζουμε πάνω στο γλυκό!

Και τελειώνουμε διακόσμηση με τριμμένα Σφολιατινια!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Tzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!