Φετος τα δεντρα μας εχουν κεφια .Απο την παραγωγη στην καταναλωση.
Υλικα:
2 αυγα
150 γρ.ζαχαρη
80 γρ.βουτηρο
Μια τσιμπια αλατι
1 βανηλια
Ξυσμα απο 1 λεμονι
6 κ.σ.γαλα.
Αλευρι γ.ο.χ.420 γρ.
1κ.γ.μπεικην
Βερικοκα
Χτυπαμε τα αυγα με την ζαχαρη και το βουτηρο να αφρατεψουν και να γινουν κρεμα προσθετουμε τα υπολοιπα υλικα με τελευταιο το αλευρι.Τοποθετουμε στο ταψι λαδοκολλα και ριχνουμε το μειγμα.Καθαριχουμε και κοβουμε τα βερικοκα στα δυο και τοποθετουμε περιμετρικα πανω απο το μειγμα.Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους μεχρι να ροδισει.
Πασπαλιζουμε εαν θελουμε με αχνη.
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Μαρινα ΜισαηλιδουΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ