ΣΥΝΤΑΓΗ:
Βαζουμε στο μπολ 2 αυγα και 5 κουταλιες της σουπας ζαχαρη και ανακατευουμε με συρμα καλά!
Ριχνουμε 3 κουταλιες της σουπας βουτυρο λιωμενο και 1 βανιλια και ανακατευουμε με συρμα καλα!
Ριχνουμε 2 κουταλιες της σουπας αλευρι φαριναπ γεματες και ανακατευουμε!
Ριχνουμε 3 κουταλιες της σουπας αλευρι φαριναπ και ανακατευουμε!
Ριχνουμε 3 κουταλιες της σουπας αλευρι φαριναπ και ανακατευουμε!
(Σύνολο 8 κουταλιές αλεύρι)!
Εχουμε ενα.ωραιο πηχτό χυλο!
Βάζουμε το χυλον σε κορνε η σακουλιτσα και κανουμε μικρα δισκακια πανω στην λαδοκολα στο ταψι!
Τα.ψηνουμε στους 200 βαθμους προθερμασμενο αντιστασεις μεσαια σχαρα για 10 λεπτα!
Οταν τα βγαζουμε τα αφηνουμε 5 λεπτα θερμοκρασια και βαζουμε η μερεντα,η μαρμελαδα,η σοκολατα,η γλασσο,η και σκετα!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Tzeni Tsanaktidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!