ΥΛΙΚΑ
----
- Μοσχάρι ελιά κομμένο σε μέτριες μπουκιές - 1 κιλο
- Κρεμμυδι ξερο - 1 τεμ. μεγαλο
- Σκορδο λιωμενο στην πρεσα - 2 σκελίδες
- Πελτε τοματας - 1 κ.σουπας γεματη
- Τοματοχυμο - 500 γρ.
- Κανελα - τριμμενη 1 κ.γλ. ή 1 ξυλακι
- Μπαχαρι - τριμμενο 1/2 κ.γλ. ή 6 κοκκους
- Φυλλο δαφνης - 1 τεμ.
- Κρασι λευκο ή κοκκινο - 100 ml
- Φρεσκοτριμμένο Πιπέρι
- Aλάτι
- Ελαιολαδο
- Νερο
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΔΩ -- https://youtu.be/6Fbpp-JnSaQ
.