Βάση από πτι μπερ, πλούσια κρέμα με άρωμα φράουλας και ζελέ με άρωμα φράουλας. Μια εύκολη συνταγή για ένα … μαμαδίστικο γλύκισμα!!!
ΔΕΙΤΕ ΥΛΙΚΑ Κ ΣΥΝΤΑΓΗ
Υλικά:
1 και 1/2 μπισκότα πτι Μπερ Παπαδοπούλου,
200 ml.γαλα φρέσκο,
500 γρ κρέμα γάλακτος πλήρες,
2 φακελάκια ζελέ φράουλα,
50 γρ άχνη ζάχαρη,
φράουλες!
Εκτέλεση:
Βουτάμε τα μπισκότα στο γάλα και τα βάζουμε δύο στρώσεις στο Τσερκι(26ν)!
Φτιάχνουμε τον ένα φάκελο ζελέ το αφήνουμε να κρυώσει στο ψυγείο λίγο να πήξει !
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με την άχνη!
Ρίχνουμε και το ζελέ χτυπάμε ίσα να ενσωματωθούν!
Βάζουμε την κρέμα πάνω στα μπισκότα και ξανά στο ψυγείο για 2 ώρες!
Στην συνέχεια βάζουμε φράουλες πάνω στην κρέμα!
Φτιάχνουμε και το άλλο φακελάκι ζελέ και το ρίχνουμε πάνω!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Tzeni Tsanaktsidou -Ομάδα-ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!